oi as tave pilnai zinok suprantu mano vaikui virs 2 metu o as dar negaliu ramiai ir normaliai miegoti taciau jau pripratau o kai vaikas gime buvo tragedija viska as dariau nors vyras salia budavo bet is jo jokios pagalbos poto tik susiprotejo kad reikia man padeti tai keisdavomes vaikas atsikelia jis iseina i kita kambari su juo o kita diena as , bet buvau labai nervota geriau arbatas visokias bet jos man nepadejo verkdavau del nieko bet mano vaikas labai neramus buvo tai visus nervus isiesdavo, na tikiuosi kad dabar nebebus taip, nes jau zinau ko laukti, tau gerai kad nors mama pabuna su leliu ar isleidzia kur nors tave o man va vienai teko auginti nes vyras dirba mazai laisvu turi iseina ryte grysta nakti o po keliu men atsiras kitas lelius tai teks abu auginti... na bet cia musu dalia.....man patiko sie zodziai :Ar as dirbu?? O taip, as dirbu 24 valandes per para. Kodel? Esu MAMA. Esu vireja, valytoja, mokytoja, aukle, mehanikas, gyditoja, patareja. Neturiu atostogu nei sventu dienu, diena nakty pasiekiama. Pasakykite sunkesni darba kaip but MAMA.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

nebent telpu i maikutes, kurios tamposi, bet i kelnes be sansu, nes ziauriai isplatejau per klubus
Nors ir vyras sako kad jam grazi, bet turbut jam nieko kito ir nelieka sakyti.....