Driezas parašė:
Merginos, jau mano op pasibaige, atsigavau po narkozes gan lengvai. Judet baisiai sunku, ypac skauda ta puse, kur asimetrija lygino. Gyd. Daunoravicius ir Co(aneste…
Sveikinu
Kiek ml dejotes,is kokio i koki dydi?
Driezas parašė:
Merginos, jau mano op pasibaige, atsigavau po narkozes gan lengvai. Judet baisiai sunku, ypac skauda ta puse, kur asimetrija lygino. Gyd. Daunoravicius ir Co(aneste…
Sveikinu
Kiek ml dejotes,is kokio i koki dydi?
Driezas parašė:
Sveikinimai
.Na , truputi teks kelias dienas pakentet diskonforta.Bet paskui greitai viskas uzsimirs kaip kosmariskas sapnas
Lauritaaa parašė:
SveikinuKiek ml dejotes,is kokio i koki dydi?
Aciu
i A isidejau politech anatominius 350 Cc.
dinulia parašė:
Sveikinimai.Na , truputi teks kelias dienas pakentet diskonforta.Bet paskui greitai viskas uzsimirs kaip kosmariskas sapnas
![]()
Dinulia, aciu uz padrasinima
tikiuos taip ir bus...nes kolkas elementariausiai negaliu is lovos atsikelt.
bet niekas ir nesake, kad bus lengva. Grozis reikalauja auku.
Driezas parašė:
Dinulia, aciu uz padrasinimatikiuos taip ir bus...nes kolkas elementariausiai negaliu is lovos atsikelt.
bet niekas ir nesake, kad bus lengva. Grozis reikala…
Man labai idomu, ar tas skausmas toks stiprus? Irgi ateityje planuoju, bet kiek gasdina skausmas...sakykime kokiu balu ivertintumete ta skausma nuo 1 iki 10.Na sakykime 10 butu gimdymo skausmas
Na gal kvailokas klausimas, bet man labai smalsu...suzinoti kas manes laukia
Driezas parašė:
Dinulia, aciu uz padrasinimatikiuos taip ir bus...nes kolkas elementariausiai negaliu is lovos atsikelt.
bet niekas ir nesake, kad bus lengva. Grozis reikala…
Vasaree parašė:
Man labai idomu, ar tas skausmas toks stiprus? Irgi ateityje planuoju, bet kiek gasdina skausmas...sakykime kokiu balu ivertintumete ta skausma nuo 1 iki 10.Na saky…
Pasakysiu is savo patirties.Sunku lyginti gimdymo ir po krutines op skausma.Tai du skirtingi dalykai.Nes saremiai prasidejo, pagimdei ir praejo.O cia op nuskausminta,po op nuskausminamieji.O paskui jau individualiai kaip ilgai skaudes .Ir dar labai daug kas priklauso kaip pernesi skausma.Pirmos dienos gal kokie 7 balai.O veliau nekiek skausmas, o tik krutines tempimas
dinulia parašė:
Pasakysiu is savo patirties.Sunku lyginti gimdymo ir po krutines op skausma.Tai du skirtingi dalykai.Nes saremiai prasidejo, pagimdei ir praejo.O cia op nuskausmint…
Aciu uz atsakyma! Isivaizduoju, kad gimdymo skausma sunku sulyginti su siuo, bet vis tiek buvo naudingas man jusu atsakymas
ech jau tikrai rimtai svarstau apie sia operacija!
Vasaree parašė:
Man labai idomu, ar tas skausmas toks stiprus? Irgi ateityje planuoju, bet kiek gasdina skausmas...sakykime kokiu balu ivertintumete ta skausma nuo 1 iki 10.Na saky…
Aš vertinčiau 1-etu
o jei rimtai tiek to skausmo, daugiau nepatogumo tiesiog.
As komentaru prisiskaiciusi labai bijojau to skausmo, kad nieko pasidaryti negalesiu ir t.t. Bet nieko pansaus nebuvo, skausmas kaip po gero gero sporto, nes toks raumenu skausmas, ir jis po truputi mazeja... Viska darausi pati, po keliu valandu keliausi ejau i toleta, vilkausi chalata, ejau pasivaikscioti po koridoriu... Kita diena vaziavau namo, apsirengiau, batus uzsirisau, dzinsus uzsisegiau, tase pasinesiau (nedidele), gryzau su autobusu (kelios stoteles nuo viesbucio), dar kita diena vaziavau i turgu paslampineti ir t.t... Zodziu arba man pasiseke arba tikrai nera taip baisu ir skausminga is tikruju
Aisku visur neskubedama, atsargiai, be staigiu judesiu
18 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai