MaNav@ parašė:
kokius dar vitaminus geriat be folio rūgšties?
Man gine rekomendavo Mamita, ten eina visi reikalingi, tai iki nestumo pabaigos tinka
MaNav@ parašė:
Man gine rekomendavo Mamita, ten eina visi reikalingi, tai iki nestumo pabaigos tinka
MaNav@ parašė:
Man gine sake nieko daugiau be folio negert. Sake buna kad nuo vitaminu dar labiau pykina
Depeche_mode parašė:
Biški suveikė ne laiku hormonai. Dabar pati žiūriu kaip negražiai parašiauatsiprašau.
![]()
Oi kaip mane hormonai veikia ... Ypač dienos metu, kartais atrodo nužudyt ką nors galėčiau, arba šiaip labai liūdna pasidaro. O į vakarą jau kai jėgos dingsta, noriu tik miegot, jaučiuos visiškai išsekus.. Sakau gal dar ir pavasaris veikia.
Dėl vitaminų - mano gydytoja taip pat nerekomendavo jokių papildų, sakė nebent pati mėgstu gerti juos ir jaučiu moralinį poreikį
Tad vartoju tik folio rūgštį.
MaNav@ parašė:
geriu Difoliną (folis su D3 vitaminu). pradesiu ir zuvu taukus gert kai nustos pykint :)))
waiwa Bar parašė:
Man gine sake gert foli su d vit. O tokius kaip mamita rekomenduoja gert ne anksciau kaip nuo 16 savaites ☺
Tai kad ten ten tie vitaminai visiskai basic, tikrai nemanau kad kazkuo pakenks geriant dabar. O ir ant pacios pakuotes parasyta kad rekomenduojama ir planuojnciom
Soly parašė:
Tai kad ten ten tie vitaminai visiskai basic, tikrai nemanau kad kazkuo pakenks geriant dabar. O ir ant pacios pakuotes parasyta kad rekomenduojama ir planuojnciom …
Na nezinau, cia gal kiekvienam individualiai ☺
Aš geriu foli ir žuvies taukus.
Sakykit, gal kvailas klausimas, depiliuodavaus kojas su epiliatorium, dabar bijau, nes vis tiek sukelia skausmo kaip bebutu... Kaip jus elgiates ir tvarkotes su plaukeliais? Aš kai tamsi tai nekaip kojytes atrodo... o nesinori zirniukui pakenkti...
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai