Ziogelis22 parašė:
Na lauksiu labai atsiliepimu jei gimdysite Marijampoleje![]()
Kada jums terminas?
Palangos g. 1, MarijampolėZiogelis22 parašė:
Na lauksiu labai atsiliepimu jei gimdysite Marijampoleje![]()
Kada jums terminas?
Kotryna05 parašė:
Kada jums terminas?![]()
Nuo lapkricio galo iki gruodzio 12dienos. Tikiuosi jog 37 sav jau prasides veikla😀 o jums?
Ziogelis22 parašė:
Nuo lapkricio galo iki gruodzio 12dienos. Tikiuosi jog 37 sav jau prasides veikla😀 o jums?
Lapkricio galas- gruodzio pirmos dienos ( echo rodo gruodžio 1d. Labai norėčiau tą dieną ir gimdyti ) 🙈
O ar gavote vietą BGS tyrimui Mares ligonine?
Nes as gavau tik 17 diena lapkričio, dabar nervuojuos, kad nespėsiu gaut atsakymu 😬😅
Nes jau sunkoka ir kažkaip atrodo, kad nesulauksiu to gruodzio 1d. 🙈🙈
Kotryna05 parašė:
Lapkricio galas- gruodzio pirmos dienos ( echo rodo gruodžio 1d. Labai norėčiau tą dieną ir gimdyti ) 🙈
Man ir jau sunku, pilvas leidziasi zemyn , jau dirza pirkausi nes einu kaip antis 😀😀 nee niekas nieko man apie ji nesake. Pirmadieni eisiu pas daktare.
Ziogelis22 parašė:
Man ir jau sunku, pilvas leidziasi zemyn , jau dirza pirkausi nes einu kaip antis 😀😀 nee niekas nieko man apie ji nesake. Pirmadieni eisiu pas daktare.
O pas kuria daktare lankotes?
Kotryna05 parašė:
O pas kuria daktare lankotes?![]()
Pas Juciene o jus?
Labas Mamytės 🙂 įdomu kaip su Marijampolės akušerijos skyriumi ir gimdymas šiais laikais yra? Nerandu naujų temų visai,bet teko girdėti kad labai patobulėjo ir pagerėjo situacija... Įdomu tik tos Mamytės kurios gimdė šiais metais. Dvejoju ar vis tik į Kauną važiuoti reikės nors labai norėčiau vietoje 🙃🙂
Sveika, as gimdziau Marijampoleje, teko susidurti su kritine situacija, kai gimus kudikiui tam tikri rodikliai nekilo ir galiausiai atsidureme Kaune. Galiu pasakyti, kad nuo gimdymo iki kudikio prieziuros viskas buvo puiku. Stebejimas per padidinamaji stikla, profesionalus ir mandagus bendravimas visame kame. Gavau tikrai daugiau nei tikejausi is regiono ligonines, lyginant su Kaunu, paslaugu kokybe lygiai tokia pati. Esu dekinga, kad nuo pirmuju momentu, kai pamate, kad kudikiui kazkas ne taip, konsultavosi su Kaunu ir i situacija ziurejo ypatingai atsakingai. Jei gimdysiu kada nors, tai vel cia.
SierraLeone parašė:
Sveika, as gimdziau Marijampoleje, teko susidurti su kritine situacija, kai gimus kudikiui tam tikri rodikliai nekilo ir galiausiai atsidureme Kaune. Galiu pasakyti…
Smagu girdėti,man pačiai teko irgi pabūti akušerijos priimamajam tai labai greitai apžiūrėjo ir išsiuntė į Kauną dėl aborto rizikos... Viskas baigėsi gerai ačiū Dievui. Dabar laukia gimdymas ir visi sako važiuoti į Kauną bet aš pati jaučiu kad noriu gimdyti arčiau namų bet truputį gasdina. Ačiū kad pasidalinot savo patirtimi🌷
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai