Mylimukė2 parašė:
Ilga laika čia jau nesilankiau. O keliavau iš ligoninės į ligoninę, nes nuvykus į viena miesta niekaip neišprovokavo kad prasidėtu gimdymas, organizmas nepasidave n…
Labai užjaučiu jūs. Gerai kad neprarandant tikėjimo.
Mylimukė2 parašė:
Ilga laika čia jau nesilankiau. O keliavau iš ligoninės į ligoninę, nes nuvykus į viena miesta niekaip neišprovokavo kad prasidėtu gimdymas, organizmas nepasidave n…
ievala parašė:
Daugiau nieko kito mums gyvenime ir nelieka tik tiketi ir laukti geriausio.. kad ir kaip sunku pagalvojus, kad dabar jau butu menuo mano mazyliui jei butu gimes taip kaip buvo numatyta, o sirdy tustuma.. tik lankai kapeli ir meldiesi prasydama, kad padetu dabar mums nors is virsaus
mano pirmagymis visada liks pirmagymiu ir nieko nera skaudziau kai vaikui ne vezimelius, zaislus perki o galvoji koki grazu paminkla pastatyti
jau nuo pat pirmos akimirkos nieko daugiau netrokstu kaip sulaukti kito vaikelio tikedamasi kad skausmas sirdelej kazkiek sumazes bet randas niekada neuzgis
Mylimukė2 parašė:
Daugiau nieko kito mums gyvenime ir nelieka tik tiketi ir laukti geriausio.. kad ir kaip sunku pagalvojus, kad dabar jau butu menuo mano mazyliui jei butu gimes tai…
Tas tiesa nors aš savo zirniuko netekau kai nėštumas buvo 12 sav bet skauda širdį vis dar jūs bent kapeli turite o aš net to
Mylimukė2 parašė:
Daugiau nieko kito mums gyvenime ir nelieka tik tiketi ir laukti geriausio.. kad ir kaip sunku pagalvojus, kad dabar jau butu menuo mano mazyliui jei butu gimes tai…
laikykites, labai skaudu skaityti...atrodo pats ta pati vel isgyveni ? man ir sunkiausia buvo rinkti paminkliuka, atrodo tai priestarauja visiems desniams, bet va eini ir renki
ievala parašė:
Tas tiesa nors aš savo zirniuko netekau kai nėštumas buvo 12 sav bet skauda širdį vis dar jūs bent kapeli turite o aš net to![]()
![]()
Nznau kaip lengviau del isgyvenimu kapelis ar 12sav. Turint kapeli tai vaikiuka ir gimdei ir matei ir laidojai ir kapinese turi vaika palaidota... nenorekite tureti kapeli, nes kiekviena karta ten nuejus gryztas visi vaizdai.
Nastya parašė:
Man lengviau kai yra kapelis. Gali nueiti, pašneketi, žinai kad žmogutis buvo, kaip atrodė... Bet čia tik man asmeniškai....
as manau, kad del to, kad ji jau auginai, nors labai trumpai
o mes, kurios jau gimdem angeliukus, atrodo ne menkiausios galimybes neturejom ju pazinti...pamatyti akytes ir t.t.
tad bendros nuomones nerasim
nebent tik galim pasiguosti viena kitai jas slegia ir skaudu ?
Sveikos.as savo netekti patyriau dar visai neseniai vos pries 2 savaites.teko gimdyt buvo beveik 18 savaite.kodel mano berniukui taip atsitiko vis dar tiriama.musu seimai tai buvo didelis smugis nes mazylio teko laukti beveik 4 metus.liudniausia kad gyditojai nieko negalejo padaryti buvo islindusi vandenu pusle.vaikelio sirdele plake iki kol vandenys nubego.tos 2 paros buvo skaudziausios gyvenime.as savo vaikelio net nepamaciau o vyras isdryso.labai liudna kad kad mums taip atsitinka ir telieka susitaikyti
Simona123456 parašė:
Sveikos.as savo netekti patyriau dar visai neseniai vos pries 2 savaites.teko gimdyt buvo beveik 18 savaite.kodel mano berniukui taip atsitiko vis dar tiriama.musu …
Užjaučiu jus labai labai
Simona123456 parašė:
Sveikos.as savo netekti patyriau dar visai neseniai vos pries 2 savaites.teko gimdyt buvo beveik 18 savaite.kodel mano berniukui taip atsitiko vis dar tiriama.musu …
As visada pamatydama prie sitos temos uzsidegusi pranesima, pagalvoju jazau marija nejaugi dar vienai seimai atsitiko tokia baisi nelaime... labai liudna kad taip nutiko ir jums, uzuojauta didziausia. Stiprybes abiems su vyru.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai