Čia ne dieta, o mityba ir sportas...
Ne, neilgas... turėjo būt aukščiau kelių... buvau kažkada čia foto dėjus...
Sveikos
lb noreciau nunert savo mazylei sia suknute vasarai www.liveinternet.ru/users/3816968/post156263323/
gal kas galetu pasakyt is kokiu siulu cia nunerta ir koks vaselis?
help help help!!
lediblack... parašė:
Sveikoslb noreciau nunert savo mazylei sia suknute vasarai www.liveinternet.ru/users/3816968/post156263323/
gal kas galetu pasakyt is kokiu siulu cia nunerta ir koks vaselis?
help help help!!
![]()
Priklauso nuo siulo su kuriuo nersite. Nes dazniausiai ant siulo ir yra rekomneduojamas vaselio storis.
lediblack... parašė:
Aisku, aciuubandysiu
![]()
As dazniausiai naudoju siula vasarai medvilne su akrilu ( vaselio nr buna 2), nes akrilas prideda siului lengvumo. Netoks sunkus mezginys buna, tas aktualu vaikams, kai jie devi drabuzelius
georgita_p parašė:
As dazniausiai naudoju siula vasarai medvilne su akrilu ( vaselio nr buna 2), nes akrilas prideda siului lengvumo. Netoks sunkus mezginys buna, tas aktualu vaikams, kai jie devi drabuzelius![]()
oj aciu
baigsiu megztinuka ir eisiu i parduotuve kitu siulu tada
lediblack... parašė:
oj aciubaigsiu megztinuka ir eisiu i parduotuve kitu siulu tada
![]()
Jei turi namuose, kad ir 100 % medvilnes nera blogai
Nes medvilnes buna ir plonytes
Beto su storesniu siek tiek siuleliu ir nerimas greitesnis ir pasijonio nereiks deti. As kai neriau pledus 1 su 100 % medvilne, kita su akrilu, tai tikrai jauciasi man tos medvilnes kietumas lyginant su maisytu siuleliu.
Dabar neriu is lininio siulo, bet pasijonio tikrai riekes
georgita_p parašė:
Jei turi namuose, kad ir 100 % medvilnes nera blogaiNes medvilnes buna ir plonytes
Beto su storesniu siek tiek siuleliu ir nerimas greitesnis ir pasijonio nereiks deti. As kai neriau pledus 1 su 100 % medvilne, kita su akrilu, tai tikrai jauciasi man tos medvilnes kietumas lyginant su maisytu siuleliu.
Dabar neriu is lininio siulo, bet pasijonio tikrai riekes![]()
o ka dabar neriate? =))
georgita_p parašė:
Jei turi namuose, kad ir 100 % medvilnes nera blogaiNes medvilnes buna ir plonytes
Dabar neriu is lininio siulo, bet pasijonio tikrai riekes![]()
As namuose turiu cotton + acrylic bet storas siulas, vaselis ten turi buti 4mm tai neriau batukus o dabar megztinuka baigineju.. =)
lediblack... parašė:
o ka dabar neriate? =))
Neriu sau vasarine suknele, poto dukrai nersiu tokia pacia tik sumazinta kopija
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai