rutuliuke parašė:
as visada ziuriu pagal siula ir su kokiu man patogu
o kabliuka pagal siula derinti? Is kur zinoti, kokio numerio kabliuko reikia pagal siula?
rutuliuke parašė:
as visada ziuriu pagal siula ir su kokiu man patogu
o kabliuka pagal siula derinti? Is kur zinoti, kokio numerio kabliuko reikia pagal siula?
mamuler parašė:
as visada ziuriu kad man uzkabintu ir jei gerai sekas neriu jei matau kad blogai ieskau kito
Na ir parduotuve!!!!! nera zodziu tiesiog!!!!
pilna prekiu, o visi siulai ar nylon arba acrylic..... ir kur gi man cotton plonus siulus nupirkt mergaitei gi suknele reikia nert krikstynoms.... gal zinote kur galima internetu pirkt? zinau apie kasiulus.lt bet ar jie siuncia i UK?
lediblack... parašė:
Na ir parduotuve!!!!! nera zodziu tiesiog!!!!pilna prekiu, o visi siulai ar nylon arba acrylic..... ir kur gi man cotton plonus siulus nupirkt mergaitei …
Judita.Zv parašė:
paziurek www.auksaranke.net/index.php?productID=46525
O kokie cia geriausi siulai butu vasaros suknelei? Maxi?
lediblack... parašė:
O kokie cia geriausi siulai butu vasaros suknelei? Maxi?
na as is cia sakausi ir vasarai naudoju MAXI . Man super tokie siulai, jie neriasi su 1.5 mm vaseliu
lediblack... parašė:
O gal kas is to tinklapio auksaranke siunte prekes i uzsieni? nes as uzsiregistravau su UK adresu, ten parasyta kad jei prekiu daugiau uz 40lt pristatymas nemokamas…
Čia Lt ta sistema tegalioja
105 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai