AnaZ35 parašė:
Gal žinote ar 10 sav daro echo per pilvą ar per apacia? Pamiršau 😄
Man per pilvą
tai gal priklauso nuo gydytojos.
AnaZ35 parašė:
Man per pilvą
tai gal priklauso nuo gydytojos.
AnaZ35 parašė:
Man dare 9savaite jau per pilva😁
Greta000 parašė:
Man per pilvątai gal priklauso nuo gydytojos.
Ne nuo gydytojos deja, o nuo situacijos priklauso. 😊 Pvz. mano atveju gimda pasvirusi link nugaros pusės, todėl tokiu metu dar mato tik per vidų tikrinant.
Vasarė_ parašė:
Nuo kelių sav pradeda augti pilvukas? Man 8sav, labai liekna ir nebuvau, sveriau 63kg prieš pastojant, lašinukas ant pilvo buvo ir taip, bet dabar pilvas taip iššok…
Pirmas nėštumas ? Man su pirmu apie 8 sav jei labai aptempti rūbai tai matėsi kad pilvas papūstas, bet jau nėštukės pilvas pradėjo darytis nuo kokių 14 sav
Gabi023 parašė:
Pirmas nėštumas ? Man su pirmu apie 8 sav jei labai aptempti rūbai tai matėsi kad pilvas papūstas, bet jau nėštukės pilvas pradėjo darytis nuo kokių 14 sav…
Pirmas
esu girdėjus su antru greičiau matosi tai keista, kad tokia pasipūsta esu, kojos tai nepastambėjo, sakyčiau gal svorio priaugau, bet jaustųsi
Man pirmą nėštumą išvis gal tik kokią 15 sav pradėjo kažkas matytis. O dabar žymiai anksčiau, dabar tuoj 12 sav tai tikrai jau matosi ir jaučiasi pagal drabužius kad kai kurios kelnės per juosmenį spaudžia. Jau nuo kokios 10 sav pradėjo matytis. Esu liekna, nuo pykinimo dabar dar numetus svorio..
Vasarė_ parašė:
Nuo kelių sav pradeda augti pilvukas? Man 8sav, labai liekna ir nebuvau, sveriau 63kg prieš pastojant, lašinukas ant pilvo buvo ir taip, bet dabar pilvas taip iššok…
Kokias skaidulas naudojat?
Vasarė_ parašė:
Man su pirmu nestumu iki 6 men su tais paciais savo dzinsais vaiksciojau paskuo staigiai kaip dejo svorio plius 45kg iki nestumo galo proaugau. Su antru tvarkingai nestumas pasimate 5 menesi 10kg priaugau. treciu nestumu jau 8 sav buvo labai didelis pilvas kaip 5-6 men nescia jau nestumo paskutine diena buvau su minus 10kg. o dabar ketvirtas nestumas tai nieko isvis viskas taip pat pilvo nesimato svorio nei auga neo krenta nors labai labai mazai valgau istysai pykina
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai