lagunaviciutes parašė:
Rytoj terminas sirdis kalatuojas lengvaiBijau
Nesijaudink pradziai
kalbink savo maziuka, kad jau jam laikas pasirodyt
ir tikekimes isgirs tavo prasyma, ir nereikes jokiu skatinimu ir dar kitokiu dalyku
Gali būti, kad gimdymo skausmui palengvinti pakaks kvėpavimo pratimų ir išmoktų atsipalaidavimo technikų, tačiau gali prireikti nuskausminamųjų. Skaityti
visą straipsnįlagunaviciutes parašė:
Rytoj terminas sirdis kalatuojas lengvaiBijau
Nesijaudink pradziai
kalbink savo maziuka, kad jau jam laikas pasirodyt
ir tikekimes isgirs tavo prasyma, ir nereikes jokiu skatinimu ir dar kitokiu dalyku
Nei uz nei pries. Kiekviena mama pasirenka kas jai geriausia,ar su nuskausminamais,ar be ju.As epidurini emiausi + petidina, tai daugiau gyvenime petidino nebejimsiu,o del epidurinio ir nenoreciau,nes man geriau butu leide aplink gimdymo palata vaiksciot,judet,nei susirietusiai is skausmo laukti kada tinkamai adata pataikys
Pirmas gimdymas vyko su skatinamaisiais. Dozes buvo nemazos kiek pamenu... Pagal gydytoja turejau pagimdyti paryciais, o jis matyt nenorejo su manim tiek vargti, tai gime dukra 22.45val. Skausmus iskentejau 5,5val. Buvo baisu, bet juk amzinai tai nesitesia. Antras vaikutis gime per 2val. visiskai naturaliai, nes atvaziavom i ligonine su atsiverusiais jau net 8cm. Svarbiausia pacioms nepanikuoti, nenusiteikti blogiausiam, ramiai vaikscioti, giliai kvepuoti ir padesit pacios sau
Sveikutes visos
Mes gimem beveik kaip ir pagal plana 15d. prasidejo visas gimdymas dar cia pasirasinejau su visom pavemiau ir isvaziavau
. Pasirodo didelis pykinimas yra pozymis kad atsidaro gimdos kaklelis pasirodo nuvaziavau su 5.5cm atsidariusiu gimdos kakleliu . Jokiu tu "kamsciu" nebuvo jokiu zenlklu ,kad jau saremei nebuvo nieko buvo tik prisimenu grazi diena
Geguzes 15.
Viskas buvo taip greitai laikas neprailgo . Pati vistiek neisgimdziau
lagunaviciutes parašė:
Dziaugiuos ,savo angeleliu . Si savaite buvo labai labai sunki gime Smilte o po 3 dienu mire mano mama . Noriu pasakyti kad viduj begalo sunku . Ir mielos esamos ir…
Nuosirdziausiai uzjauciu del mamytes......sveikinu su mazyles gimimu...viena dave ,kita ateme
lagunaviciutes parašė:
Dziaugiuos ,savo angeleliu . Si savaite buvo labai labai sunki gime Smilte o po 3 dienu mire mano mama . Noriu pasakyti kad viduj begalo sunku . Ir mielos esamos ir…
sveikinu su gimimu.uzojauta
Man epidiura lasino ilgai. Pradejo kaklelis atsidarinet ryte ir ilgai atsidarinejo o nakti 2 valanda jau gime. Tai as diena paprasiau epidiuro nes sakau ateis gimdymo metas ir as neturesiu jegu, o skausmas mane tiesiog zude, o dar dujas kiso nuo kuriu jokio poveikio tik slykstus apsvaigimo jausmas.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai