justinela parašė:
Snd turetu but visai ryskus![]()
Paziuresim
justinela parašė:
Snd turetu but visai ryskus![]()
Paziuresim
eurochika parašė:
41ciklo diena. Siandien turi pasirodyti menesines. Mano ilgas ciklas..
Na jeigu 41d tai gal tikrai nestuma rodo?
eurochika parašė:
sveikos. Pradejau naudoti ov, kad greiciau sulauktume antro mazucio, bet rezultatai va tokie. Ar cia imanoma, kad tiek laiko ov tesiasi? Ar as juos blogai interpret…
9cd.testukas? Teigiamas yra 10cd.Nuo paskutinio teigiamo ov ateis per 12-36val.Visi kiti nera teigiami,bet ryskus.
eurochika parašė:
Palaukit,dabar tepaskaiciau kitas zinutes. 41cd jums? Kur kitu cd testukai? Jeigu jums ov testukas buvo teigiamas 10cd po 12-36 val.turejo ivykti ov,po ov mmm turejo ateiti po 12-16cd. Tai jusu ciklas turejo trukti ilgiausiai 28cd,o jus rasote kad jums jau 41cd,su tokiu ciklu negali buti tokia ankstyva ov. Arba jus laukiates ir ne toks ilgas ciklas o mmm paprasciausiai veluoja,arba sutrikusi jusu ov,ir paskutinis variantas anovuliacinis ciklas. Bet jei sakote kad nt neigiami tai tada sutrikes jums ciklas,nes tokio ilgumo cikle tokia ankstyva ov paprasciausiai negali buti.
eurochika parašė:
Pas jus ryskejimas tikrao matosi. Pas mane jie vienodi, 10d ryskesnis foto atrode, nes dar slapias, po poros min nufotkinau. o cia siandien, jau isdziuves irgi.
Sitoje foto dar ir 10cd.nera teigiamas.
eurochika parašė:
41 cd?? o kokiomis cd testukai daryti?
eurochika parašė:
Na gal ir jus teisios... Man jau visos jos vienodos spalvos. :oo
Palaukit,as jau pasimeciau
. Cia ant testuku rasote jus ne cd dienas bet menesiu dienas? O nuo kada tada pradejote daryti testukus? Kur kiti testukai?
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai