eurochika parašė:
sveikos. Pradejau naudoti ov, kad greiciau sulauktume antro mazucio, bet rezultatai va tokie. Ar cia imanoma, kad tiek laiko ov tesiasi? Ar as juos blogai interpret…
Sveiki,
gal jus jau laukiates? OT parodo nestuma irgi..
eurochika parašė:
sveikos. Pradejau naudoti ov, kad greiciau sulauktume antro mazucio, bet rezultatai va tokie. Ar cia imanoma, kad tiek laiko ov tesiasi? Ar as juos blogai interpret…
Sveiki,
gal jus jau laukiates? OT parodo nestuma irgi..
eurochika parašė:
Nieko sau
tikrai visi teigiami...
eurochika parašė:
Gal labai jautrus testai?kelinta cd?
eurochika parašė:
Neigiamas nestumo nestas. Ir vidutinio jautrumo ov, ne patys jautriausi. Nezinau ka galvoti..
Na as tai sakyciau kad teigiamas 10d darytas nes kitus kiek matau testine juostele nera ryskesne uz kontroline ar bent tokio pat ryskumo...pas mane jau 3d is eiles teigiamus bet antra juostele ryskesne uz kontroline pas mane klausiau pas panas sake normalu nuo paskutinio teigiamo ov turetu ateit jei neklystu per 12-36val
burburbur parašė:
Va mano pirmas bandymas naudoti ov testus. Vakar dienos lyg ryskesnis. Vakare dar pries susileidziant ovitrele pradejo kazkaip keistai mausti pilvo apacia ir maudzi…
Snd turetu but visai ryskus
eurochika parašė:
20mIU/ml raso.
Pas mane tokie patys
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai