Meshka parašė:
Geriau vartoti magni Diasporal, jis stipresnis uz tabletes.
Nesutinku
Magnesium Diasporal yra labai maža doze magnio, be to kaip mano gydytojas išsireiškė jis yra trumpo veikimo. Man gydytojas patarė mest tuos miltelius ir gerti MagneB6 tabletem. Ten yra 400 Mg magnio, o dispaorli tik 295 Mg.
tryskaktusai parašė:
Sveikos, o kokia doze magnio b6 geriat? Kiek viso mg per diena gaunasi? Man irgi kieteja, geriu 2tabl po 300mg, gal mazokai?
Kaip dažnai tau kieteja?
Man sakė kad jei iki 10 kartu per diena tai normalu ir baimintis nereiktų, bet vis tiek neramu labai.. labai nemalonus jausmas..
sako blogai jei yra daugiau nei 10 kart per diena ir yra skausmingas kietėjimas, tada gali būti gresiančio persileidimo/priešlaikinio gimdymo požymis (priklausomai nuo nėštumo laiko) arba gali sutrumpėti gimdos kaklelis..
man kol kas bent jau nėra skausmingi tie susitraukimai, tik labai nemalonu kai pasidaro toks kaip akmuo kietumo..
inesius parašė:
Smagu!!! Sveikinimaikiek jau laiko pilveliui?
Man dabar 18+2
pirellikiss parašė:
Nzn ar cia gimdos kietejimas bet pradejo man pilva mausti kaip per mmm. Tada gyd patare daugiau paguleti ir magnio pagerti. Tai geriu magni b6 ir jokiu maudimu neb…
Na jei maudžia kaip per mm tai greičiausiai tai ne gimdos kietėjimas. Kai sukieteja gimda tai pilvas pasidaro toks kietas kietas kaip akmuo ir dažniausiai po 10 sek atleidžia
kiek jau laiko pilveliui?