Paskaičius forumą labai bijau bandyti antrą kartą. Jeigu nepasisektų, kaip sunku viską išgyventi..
Laikykitės, moterys, sako, kad, 2023 vaisingi metai bus.
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįAnabelė parašė:
Aš pati užsiregistravau daug kraujo tyrimų.. jau jei bandyti tai pilnai pasitikrinus
Pas mane manau viskas ok,bet prg žemas būna. Ketvirtadienį kai buvau pas ginę sakė jis normos ribose. Bet sekantį kartą kai planuosim prašysiu kad iškart išrašytų prg. Jeigu jau jis nepadės išsaugoti vadinasi kažkur giliau problemos. Taip,labai sunku po persileidimų. Atrodo negali daugiau apie nieką galvoti tik apie tai ką atsitiko. Aišku nesinori visiems eit ir pasakoti kas yra ne taip. Tiesiog kažką numyki,namie issiverki ir toliau gyveni. Bet įsivaizduokite kaip viskas atrodys juokinga kai pagaliau pastosim ir bus praeję daugiau nei pusę kelio 😍 Visos baimės bus praeityje. Dabar noriu kažkaip save motyvuoti nepasiduoti bet dar trūksta palaikymo.
Sveikos, man per apžiūrą pasakė, kad nėštumas nesivystantis.. 😭 Jokių tepimų nieko nebuvo.. Tik dabar jau trečia diena kai maudžia nugaros apačia ir pilvą. Po kiek laiko jum prasidėjo persileidimas? Nes nenoriu darytis abrazijos nors gine siūlė. Bandysiu laukti savaiminio išsivalymo, nors tai beproto sunku🥺😭
Pirmą kartą, kai laukiausi, buvo nesivystantis neštumas. Daktarė pastebėjo, kai buvo 5 savaitės, bet dar savaitę laukėme, galvojome, kad dar pakis, susitvarkys
Deja...
6 savaitės gale paguldė mane į ligoninę, nes pats persileidimas neprasidėjo, laukti nebenorėjau daugiau. Valymas vyko medikamentų pagalba. Viskas gražiai išsivalė, nereikėjo chirurginio įsikišimo. Dabar po 4 mėnesių pastojau, daktarė sakė, kad bus lengviau ir turėtų būti viskas gerai. Deja, po savaitės sužinojus, kad laukiuosi, įvyko persileidimas (vakar vakare). Metai "užskaityti". Tiei ašarų naujųjų metų išvakarėse niekada neturėjau. Šiandien beprotiškai silpna, galva sukasi net gulint, o ir pilvo apačią maudžia bei žinoma kraujavimas nemenkas... tiek..
Tikiuosi trečias kartas po kažkurio laiko, kai atsigauti, bus sėkmingas. Nes kūdikis labai laukiamas šeimoje, bet už kokias gyvenimo klaidas baudžia Dievulis, neįsivaizduoju...
1234k parašė:
Pirmą kartą, kai laukiausi, buvo nesivystantis neštumas. Daktarė pastebėjo, kai buvo 5 savaitės, bet dar savaitę laukėme, galvojome, kad dar pakis, susitvarkys
…
Laikykites, reikia tikėtis, kad šie metai bus daug geresni. Aš taip pat jau tris dienas žliumbiu ir vis galvoju už ką taip... Pirmas nėštumas buvo.
Skaitydama liūdnas jūsų istorijas susigraudinu ir pati... Ketvirtadienį man pas ginę,bet pagal hcg tyrimą žinau kad greičiausiai nesivystantis. Kiekviena dieną vonioje nužliumbiu gerą posmą...nenoriu išgirsti,kad kas tai garsiai pasakytų. Psichologiškai labai sunku. Kolkas tik kartais pilvą pamaudžia, greičiau viskas pasibaigtų.
Oi kaip Jus suprantu... man per puse metų - du persileidimai, niekaip nesuprantu kodėl ir už ką... ir kiekvieną kartą jaučiu ir simptomus, ir vemiau šį kart rytais, o vat po sav laiko tas kraujavimas... pas gine 10 dieną, tegul pasižiūri ir tikriausiai prašysiu progesteroną, kad išrašytų...
Sveikos, prieš kūčias sužinojau kad laukiuos, pasidariau netgi 3 testus, kad patikečiau, jog tai tikra. Per kaledas pranešiau vyrui kad laukiuos, džiaugėmes, nes buvo planuotas ir tai per 2men planavimo pavyko pastoti. Kol galiausiai po keliu dienu pradejau kraujuoti ir dar krešuliai atsirado. Lekiau i ligonine, patikrino, neštumo nemate ir ispejo kad galbut persileidau, bet visa ko pasidaryti hcg tyrima. Pasidarius rode 130, po keliu dienu kartojau ir jau rode 14. Ir pirma kart persileidau, tai buvo taip sunku. Ir nors trumpai viskas buvo, bet skaudu, nes jau norisi tureti dar viena vaikeli. O dabar tokia baime, kad galbut ilgai nepastosiu.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai