Sveikos,mamytes,turim ir mes jau savo princese. Gime sestadieni,rugpjucio 18d. 17.25val, 3860kg ir 52 cm ugio. Galiu pasakyti,kad gimdymas tikrai buvo sunkesnis nei pirmas.
Is tiesu tai nezinau ar skatinamiejei suveike,nes is vakaro buvau gerusi siek tiek sampano,o apie 3 ryto prasidejo saremiai,po kiek laiko pradejau skaiciuoti,tai jie buvo kas 6 min,veliau kas 5,tad keliau vyra,kad jau vaziuosim i ligonine.Nuvaziavus patikrino viska ir galvojo siusti namo ar ne,bet nusprende,kad tai antras gimdymas,tad jis gali prasideti labai greitai,tad paliko.Dave palata,gavau ir pusrycius ir pietus pavalgyti(aisku,nelabai iki valgio man buvo).Na,saremiu skausma kiekviena turbut jau zinom,tad as juos kentejau vaiksciodama,nes jei atsiguldavau ar sesdavau ant kamuolio-jie retedavo.Apie pietus jau buvo sumaste mane siusti namo,nes tipo vel saremiai kas 5 min,bet as daugiau pavaiksciojau ir jie vel padaznejo.Nuo pat atvaziavimo visu midwife prasiau i poola(as su pirmaja buvau,tai labai skausmus numalsino),tai jos man visos sake,kad dar anksti.Veliau prasiau nuskausminamuju,tai gavau tik duju.Finale,kai jau kaklelis buvo atsidares 8cm pati paprasiau,kad prakirptu vandenis.Nes kaip man aiskino,kad negali manes leisti i baseina,nes vdrug nubegs vandenys ir nepastebes...Tai prakirpo vandenis,nuveze mane i mano taip trokstama baseina,kuriame as realiai pabuvau gal tik kokia 20 min,nes baseine man prasidejo stumimas.Kadangi akuserems nebuvo labai patogu tupineti apie ji,o ir man sake,kad gal butu patogiau sausumoj,tai stumiau ant tokio didelio fotelio.Stumimas mano truko gera valanda,bet maniau,kad nebeisstumsiu,nes toks jausmas buvo,kad stumiu,o kazkas trukdo...Na,bet man pavyko! Siek tiek plysau,bet nedaug.Is kart po gimdymo pasake,kad siandien galesim vaziuoti namo-kas mums labai patiko!Tiesa,kaip nuskausminamuosius as buvau nusipirkusi TENS,tai visa laime,kad ji turejau,nes jis vienintelis buvo mano nuskausmintojas ir tikrai galiu pasakyti,kad padejo...Aisku,neskaitant vyro, be kurio pagalbos nezinau ar man butu pavyke...
Po gimdymo mane susiuvo,atnese arbatos ir sausainiu,veliau kita akusere atnese net ir sumustiniu.Is tiesu apie prieziura ir ligonine tikrai negaliu pasakyti nieko blogo,mano akusere buvo pagyvenusi moteris,tokia siek tiek idomi,bet sakyciau gerai ismananti savo darba.Tik vienas dalykas nepatiko,kad nedave jokiu nuskausminamuju,nes tipo injekcija jau per velu,poolas per anksti :),o kai prasiau skatinamuju,kad viskas greiciau butu sake,kad neturi tokiu ar negalima(nebepamenu jau).O siaip visumoj viskas gerai-pratinames prie naujos aplinkos ir i susitikima butinai atvyksim!
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus