zaliaake16 parašė:
Geras tavo nusiteikimasman patinka
![]()
a tai kad jau ir nera kitos iseities reikia taip nusiteikti
plius dar vitaminus pradejom gerti tai jie dar daugiau vilciu suteikia
zaliaake16 parašė:
Geras tavo nusiteikimasman patinka
![]()
a tai kad jau ir nera kitos iseities reikia taip nusiteikti
plius dar vitaminus pradejom gerti tai jie dar daugiau vilciu suteikia
ramuma parašė:
jau kl įtrauktas į klausimyną, tikiuosi galu gale nueisiu aš pas ginę, ne tik klausimus susiruošiu![]()
juos susiruosi ir nebereikes tau jau ju
PuikaZuika parašė:
o kaip jus apskaiciuojat implantacijos laika? nes seip internete skaiciau tai visur skirtingai raso..vienur 6 dienos, kitur 8-10 d. nuo apvaisinimo. Tai kaip jus zinot?![]()
tai as cia ir pridejau ta maximalu 10 dienu intervala, nuo ovuliacijos dienos, kuria suzvejojau su ovuliacijos testukais
zaliaake16 parašė:
O ,ka nors jautei ar dar kas buvo ?![]()
![]()
Nes matai man kad ir keistai bet 16d.nakty i 17d.patepliojo sviesiu kraujuku ,bet nedaug ,tai vat ir nzn cia priskirti implantacijai ar ka?nes pirma karta sitaip....
nea nieko nejauciau ir tikrai nekraujavo...del to ir sakiau kad "teorine" implantacija
vienintelis kas buvo pora dienu maudimas apacioj, nu tiesiog atrodo raumenys pacioj apacioj pilvo isitempe, ir kai sportavau pirmadieni dariau presa, atrode kad isitempe dvigubai labiau nei iprastai...bet as manau, kad ta itampa buvo siaip sutapimas, nes dabar nieko nebejauciu
ramuma parašė:
juokauju, tikrai nesijaučiu sena, kaip tik visame jėgų žydėjime![]()
Tuske9 zysk kaip moteris moka vyrui į ausį zysti
, kad eitų pas urologą, jis tiksliai pasakys ko reikia
jei spyriosis paklausk, kaip jis mano ar tau malonu pas ginę išsižergti ir leisti grabinėti.. ne dėl malonumo, o dėl to, kad reikia einam juk
![]()
siaubas, kaip mane nervuoja, neisiu, nenoriu ir pan., čia neklausia nori nenori, jei vaiku nori tai reikia
tu per gera jam
![]()
aš ir vėl išsiliejau, nepyk
![]()
tavo išsiliejimai labai gražūs
tikriausiai maniškis tik apsidžiaugtų jei aš jam taip gražiai nusakyčiau
kariaujam vis dar, bet matyt turi pasiryžt pats.... kol prisivertėm spermiukų tyrimą pasidaryt, tai maniau žmogus pamirs iš baimės
Galactica parašė:
nea nieko nejauciau ir tikrai nekraujavo...del to ir sakiau kad "teorine" implantacijavienintelis kas buvo pora dienu maudimas apacioj, nu tiesiog atrodo raumenys pacioj apacioj pilvo isitempe, ir kai sportavau pirmadieni dariau presa, atrode kad isitempe dvigubai labiau nei iprastai...bet as manau, kad ta itampa buvo siaip sutapimas, nes dabar nieko nebejauciu
![]()
nu nosyte aukstyn tikekimes ,kad viskas bus i geraja puse
o man pilva maudzia iki dabar ,atrodo ir valgau ,kad papuola
va db paciai net juokas ima pagalvojus kaip as katik skaniai pavalgiau tokius nesuderinamus dalykus tai pirma ledai viena porcija ,saltibarsciai ,dabar obuoli valgau ir jauciu ,kad dar noriu
nzn is kur cia toks noras sitaip valgyti
zaliaake16 parašė:
Reikia vyra nupeneti biski ,nes jau visai sukudes70Kg sveria o atrodo ir sportuoja ir valgo tikrai daug bet
tik tai sakiau kol nepasieks 85 kokiu man nuo maisto paiilseti neiseis :((
gal nesvajone![]()
![]()
bet
![]()
![]()
Bet as db mastau taip ar neturetu jau pradeti skaudeti krutines jei zirniukas uzsikabino ,nes heigu implantacija buvo tai ji turejo buti 16d.nakty -17 d.bet tikiuosi ,kad viskas bus ok ,dekui uz palaikyma
![]()
![]()
O kaip kb tau bent jau daugeja ?![]()
![]()
mano vyras irgi gali kiek nori valgyti, bet niekas į kūna neina
iš pradžių galvojau kad kartu su draugu "kaspinuočiu" gyvena, daviau vaistų, bet pasirodo ne
kai pamačiau senelį apsiraminau
Dėl krūtinės neskubėk, visoms skirtingai, man bovo, kad tik po geros savaitės jaustis pradėjo
kaip kitos mmm sulaukia ir patampa nėsčiomis? Tai krūtinę gi jaustų, o va nejaučia jokių simptomų. Taip kad kantrybės, gruodžio 03 diena ne už kalnų
zaliaake16 parašė:
nu nosyte aukstyn tikekimes ,kad viskas bus i geraja puse![]()
![]()
o man pilva maudzia iki dabar ,atrodo ir valgau ,kad papuolava db paciai net juokas ima pagalvojus kaip as katik skaniai pavalgiau tokius nesuderinamus dalykus tai pirma ledai viena porcija ,saltibarsciai ,dabar obuoli valgau ir jauciu ,kad dar noriu
nzn is kur cia toks noras sitaip valgyti
![]()
sakai tikrai nezinai is kur toks noras
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
Tą ju…