saulyte999 parašė:
vadinasi viskas bus gerai, o dar per ta laika tegul jis tu vitaminu pageria, tai is vis gerai bus![]()
Geria tik kad tie vitaminukai men apie 200lt o reikia bent 3men tai bandysim kazkaip leist sau...
saulyte999 parašė:
vadinasi viskas bus gerai, o dar per ta laika tegul jis tu vitaminu pageria, tai is vis gerai bus![]()
Geria tik kad tie vitaminukai men apie 200lt o reikia bent 3men tai bandysim kazkaip leist sau...
Gretta parašė:
Geria tik kad tie vitaminukai men apie 200lt o reikia bent 3men tai bandysim kazkaip leist sau...![]()
oho...bet ko gi del tu mazu angeleliu nepadarysi......
saulyte999 parašė:
oho...bet ko gi del tu mazu angeleliu nepadarysi......
![]()
Tik ir keista su juo. Kaune pasake kad viskas ok, bet paciai buvo keista kad tiek daug potologiniu ir sako ok, o mano gine pasake kad nieko gero. Tai pradejom vitaminukus gerem, reikes kitur pabandyt po poros men as manau.
o kokius tyrimukus jus daretes?
saulyte999 parašė:
na, as jau einu i lovyte....o tau, Gretut, kuo dideliausios sekmes ryt![]()
![]()
Ok labanaktukas rytoj susirasysim:-)♥
Gretta parašė:
Tik ir keista su juo. Kaune pasake kad viskas ok, bet paciai buvo keista kad tiek daug potologiniu ir sako ok, o mano gine pasake kad nieko gero. Tai pradejom vitaminukus gerem, reikes kitur pabandyt po poros men as manau.o kokius tyrimukus jus daretes?
![]()
mes visus imanomus tyrimus pasidrem...pas vyra viskas gerai, pas mane polipai gimdoje, kurie kas pusmeti atauga....taigi reik dabar po operacijos kuo greiciau pastot, kol tos zarazos neataugo.....
na, tai dar karta sekmes ryt ir lauksim geru ziniu is taves
Gretta parašė:
Butinai jus mergaites informuosiulabanaktukas
![]()
Labas rytas
tai jau Vilniuje ar dar pakeliui?...
saulyte999 parašė:
Labas rytastai jau Vilniuje ar dar pakeliui?...
![]()
Sveikute jau Vilniui einam i ligonine parasysiu veliau kaip mum sekesi
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai