rutis82 parašė:
O kas cia per testukas ka jis daro nzn apie toki papasakok daugiau![]()
Nagi nagi ir man jau idomu
rutis82 parašė:
Nagi nagi ir man jau idomu
LinuteA parašė:
Kai taip pigiai vienas testas kainuoja, tai galima ir kasdien darytisTai man del tu visu problemu tai net nervai pakriko, kai kokia psiche kartais bunu ir daryk ka tu nori, negaliu nuraminti pati saves, o cia dabar pastot dar negaliu kol neissivalys viskas. greiciau tas laikas eitu
![]()
Labai gerai tave suprantu laukimas yra baisus dalykas, visur raso ir sako kad kuo maziau galvosi tai ir ivyks bet is patirties zinau TAI NEIMANOMA kai labai to nori.....
rutis82 parašė:
Labas rytas merginos,
Vakar pati is saves juokiausigalvoju kol draugas nemato paimsiu NT ir pasidarysiu ir jis tuo paciu metu iejo ir sako nu ir ka tu cia darai sakau nieko paskaityti instrukcija noriu tai zinot instrukcijos dar taip gyvenime nesu skaicius nuo pradziu iki galo
klausiu draugo gal pasidarau viena jis sako nu gi zinai kad per anksti sakau nu gal visgi jis sako nu gal visgi dar palauk
tai va idejau atgal i staldziu
![]()
Kaip jus merginos jauciates?
labutis,oj net prajuokinai,skaiciau su sypsena,na ir nepasisek tu man taip
rutis82 parašė:
Testuka pati nesenai atradau, idesiu nuoroda, bet net ispaniskai parasyta, nors instrukcija atejo angliskai, teko pavargti kol issiverciau,o kai pabaigiau paziurejau,kad nete ispaniskai yra. www.ova-test.com/es/fertiltyscore-test-de-fertilidad-masculina-2-test-de-esperma-290.html
Vienu zodziu, sis testukas tiria vyru spermiukus, ar ju pakankamai. jei ju yra daugiau nei 20 mil/ml tai spermiukai nusidaro ruzavai, o va jei ju maziau,tai violetine arba lieka melyna. reikia i spermiukus ipilti melyna skysti ir laukti valandele.
testukai du. tai va viena pabandem dabar po 3 dienu be meiles darymo, o kit bandysim sian vakare, paziuresim ar tiesa,kad spermiukai atistato tik po 48 val ir daugiau. jei isliks spalva ruzava, vadinasi nereikia laukti dvieju dienu,kad uzsiimti vaikiuko darymu
niu ka prirasiau
ir kitam puslapyje buvo jis pigesnis, bet tik vienas testas,o cia du. ir dar buvo taip pat moters FSH paziureti ar jo yra pakankamai
o siaip kiek kainuoja spermiuku tyrimas? as ji pirkau vien todel,kad esu nekantri ir neoriu laukti dar triju men kol prades mus tirti,kodel nepastoju.
kulverstukas parašė:
labutis,oj net prajuokinai,skaiciau su sypsena,na ir nepasisek tu man taip![]()
As vis tai prisiminus negaliu nustoti sypsotis
pasijauciau kai mazas vaikas pagautas tevu kazka negero darantis
Simonele parašė:
Testuka pati nesenai atradau, idesiu nuoroda, bet net ispaniskai parasyta, nors instrukcija atejo angliskai, teko pavargti kol issiverciau,o kai pabaigiau paziurejau,kad nete ispaniskai yra. www.ova-test.com/es/fertiltyscore-test-de-fertilidad-masculina-2-test-de-esperma-290.html
Vienu zodziu, sis testukas tiria vyru spermiukus, ar ju pakankamai. jei ju yra daugiau nei 20 mil/ml tai spermiukai nusidaro ruzavai, o va jei ju maziau,tai violetine arba lieka melyna. reikia i spermiukus ipilti melyna skysti ir laukti valandele.
testukai du. tai va viena pabandem dabar po 3 dienu be meiles darymo, o kit bandysim sian vakare, paziuresim ar tiesa,kad spermiukai atistato tik po 48 val ir daugiau. jei isliks spalva ruzava, vadinasi nereikia laukti dvieju dienu,kad uzsiimti vaikiuko darymu![]()
niu ka prirasiau
ir kitam puslapyje buvo jis pigesnis, bet tik vienas testas,o cia du. ir dar buvo taip pat moters FSH paziureti ar jo yra pakankamai
o siaip kiek kainuoja spermiuku tyrimas? as ji pirkau vien todel,kad esu nekantri ir neoriu laukti dar triju men kol prades mus tirti,kodel nepastoju.![]()
Oj kokias mes gi nekantrios visos esam
nu tikiuosi rezultatas bus geras ir greit pavyks jums
rutis82 parašė:
Oj kokias mes gi nekantrios visos esam
nu tikiuosi rezultatas bus geras ir greit pavyks jums![]()
OHO paziurejus i sita testuka pas tave namie gausis visa labaratorija
rutis82 parašė:
Labai gerai tave suprantu laukimas yra baisus dalykas, visur raso ir sako kad kuo maziau galvosi tai ir ivyks bet is patirties zinau TAI NEIMANOMA kai labai to nori.....![]()
Lengviausia pasakyt, kad palauk, kai jau pati esi daug laiko islaukusi. Galvojau kad islaukti man tris ciklus po P bus neimanoma, bet laikas taip greit prabego net nepastebejau, tik zinoma negalvojau,kad tiek ilgai uztruks pastojimas...
ech ner tos kantrybes
vanillasky_ parašė:
nedaug pora dienu tik![]()
bet gal kazkaip speju, kad cia po ligos, nes birzelio pradzio buvo sinusitas, mazai valgiau, daug vaistu tj speju tas itakojo..
zinok zinau ka reisia,sinusitas ir visos kitos ligos su antibijotikais,galima sakyr as nuo pat nauju metu sergu su tarpais.Po nauju stipri sloga,paskui uzdelstas sinusitas(antibijotikai),vel sloga,gerkle,pries vestuves biski dkg nukrito tai turbut ir imunitetas,tai vel gerkles nosis uzpuole,o po vestuviu beveik 2men,su plauciu uzdegimu uzdelstu,tai tik baigiau kursa,sakau reik stiprint imuniteta ir daryt
,tai saziningai men pageriau visokiu vitaminu ,sveikai maitinaus,ir se tau kt menesi,kaip si suzinojau kad esu
,net nesitikejau kad galiu taip greit pagaut merginu siusta virusiuka,sakau turbut ir reikejo nusilpint organizma
Tad nenusimink ir bandykit
rutis82 parašė:
OHO paziurejus i sita testuka pas tave namie gausis visa labaratorija![]()
jojo, jau visa labaratorija
padaviau saviskiui kolbyte ir sakau,kad tau teks cia pabaigti, jis vargsas ziuri tokioms akytem
o man juoko iki nukritimo
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai