ligitasak parašė:
o yra kasnors ka megtu jusu mergyte?
turbut ne :)) bananu tyria ir kartais moliugu
ligitasak parašė:
o yra kasnors ka megtu jusu mergyte?
turbut ne :)) bananu tyria ir kartais moliugu
ligitasak parašė:
o mes misinuko praktiskai nebegeriam, nes neina jo ikisti vaikui. net miegantis spjauna lauk. tai pusryciam, apie 10val. duodu kosyte kruopu uzbalinta misinuku, pie…
Aš tai būčiau patenkinta jei maniškė taip valgytų, jau geriau koses nei mišinys manau
kakava2 parašė:
turbut ne :)) bananu tyria ir kartais moliugu![]()
Maniškė tas pats o mum jau 7 mėn, na bet vis bandom kartais geriau kartais blogiau buna
e-mergycka parašė:
Aš tai būčiau patenkinta jei maniškė taip valgytų, jau geriau koses nei mišinys manau
bet as kazkaip galvoju misinuke vistiek yra reikalingu medziagu maziukui.
ligitasak parašė:
bet as kazkaip galvoju misinuke vistiek yra reikalingu medziagu maziukui.![]()
Na taip, bet jai vaikas pilna racioną gauna iš kosyciu tai manau ir nėra blogai, va maniškė apart mišinio nieko nenori tai jau vargstam
e-mergycka parašė:
O beje gal misinukas nepatinka kito nebandet?
o jusiske ne krupu nei darzoviu ar vaisiu kosytes nenori? misinukai tai gal kokiu 4 rusiu isragauti, nera skirtumo koks, vistiek jis jo nenori
e-mergycka parašė:
Ne maniškė labai keistai valgė tris kartus per dieną koses be problemų, bet paskui pradėjo dygti dantys nustojo valgyti na skauda suprantama, bet dantys isdygo o ji…
o va mums atvirksciai, kai pradejo dygti dantys taip ir nebegeria misinuko
cia ne i tema klausimas, bet man idomu kaip jum dantukai dygo? kiek turit ir kas kiek laiko vis nauji isdygo?
ligitasak parašė:
o va mums atvirksciai, kai pradejo dygti dantys taip ir nebegeria misinukocia ne i tema klausimas, bet man idomu kaip jum dantukai dygo? kiek turit ir kas kiek …
Mes 2 turim, kai pirmas isdygo antras po poros savaičių išlindo, o dabar jau net nežinau viršui sunku pazet, nes nesileidžia tai nežinau ko čia ir laukti
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai