Anžela parašė:
man plaukai slenka gal koki sampuniuka gera zinot?![]()
Patarciau paandyt pagert tu papildu is Amway, tikrai labai padeda. Geriu jau apie menesi, nebeturiu jokiu rupesciu del plauku slinkimo
Anžela parašė:
Patarciau paandyt pagert tu papildu is Amway, tikrai labai padeda. Geriu jau apie menesi, nebeturiu jokiu rupesciu del plauku slinkimo
iewa parašė:
as tai slinkima su fitoval sampunu iveikiau.poto dar mineralu pageriau,nes typo sveikiau uz maisto papildus
O siaip kiek uzaugo per niestuma plauku,tai tiek pat poto ir nukirpau
![]()
o tas sampunas kaip tiksliau wadinas? as kol maitinu tturbut nelabai galiu gert kokiu mineralu
Labas pupos uogos
puse dienos pragulejau filmu prisiziurjau, laikas kaska nuveikt, tai eisu tikriausiai prie rubeliu lyginimo, prisiskalbiau lelio rubeliu visa kruva laukia lyginimo... Kai praejau traukt is deziu tai net isigandau
kiek as ju daug tokiam maziui turiu, tikriausiai daugia nei puse net nespesiu apvilkt. Tiesa, teko dar vakar spintos ieskot tiems rubams, nes i viena penkiese netilpsim, tai isigyvau siaurute tokia, tikiuos dabar vietos pakaksiu
Irma28 parašė:
Labukas,man kirpykloj sake kad gali slinkti nes gelezies truksta. Na va jau as neberyza![]()
O man patiko tavo ryza spalva, o sekmadieni pamatysim ir ivertinsim tavo naujaja
Tiesa kur sarasiukas????
Anžela parašė:
man labai padejo sampunas lakme is vaistines, tiik jo ilgai nuodot negali, reikia pertraukas daryt keiviant kitu, nes labai issausina plaukus
Anžela parašė:
o tas sampunas kaip tiksliau wadinas? as kol maitinu tturbut nelabai galiu gert kokiu mineralu
As irgi pati maitinu, bet pasikalbejau su gydytoja ir ji leido juos gert
Vasilisa parašė:
Pagimdzius plaukai kuokstais slinko, nagai luposi, bet pradejau naudot maisto papildus is amway - plaukai nebeslenka, nagai kieti, net dukrytes nagiukai sukietejo![]()
o koki konkreciai papilda naudojai?
as dabar gelezi geriu is amway.
o man n uo plauku slinkimo labai padejo priemone cutrin Bio +, is kirpyklos isigijau. issiplauni galva itrini i saknis. ir plaukai greit augti ima ir slinkti nustojo.
Irmut kur ta tavo fotke? is lovos issliauziau spec paziureti ir nerandu
atrodo kiekviena pirstuka tuoj skausmas issukins
panasu i gripa
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai