Burburbur parašė:
as tai tikrai taip nesielgiau. kaip taip vaira paleistas atsimenu buciau galejus tai ir dantimis i ji buciau isiskabinus
![]()
Man pirmas vaziavimas i kauna toks buvo, varau ant 90+ o toks vaizdas kad tuoj pakilsiu
, net bijau galva pasukt i sona, sakau instruktoriui jei as taip isitempus vairuosiu mane rachitas susuks, sako tai ko tu taip atsipalaiduok, sakau negaliu tas sako paleisk vaira sakau nu negaliu sako paleisk, sakau o ratai subalansuoti?
sako paleisk tik, mano rabka patrauke net, sako va matai, masina pati tiesiai vaziuoja tai ko cia bijai
mamulyte1 parašė:
o pasako ydomu pries regitros egza kokiu marsrutu vaziuos ar ne?kaip supratau jei is regitros isvaziuojant liepia sukt i kaire t.y. i kalna tai vadinasi vaz…
Mano instruktorius sake taip, kompas paraso mazdaug regitra-akademija-regitra o kaip iki ten nuvaziuosi, cia jau nuo egzaminuotojo priklausys
Burburbur parašė:
man tai toks jausmas kad tokio dalyko kaip marsrutai nera is vis. kur jie sugalvoja ten ir sako![]()
Butent
imaginary parašė:
Va dabar bijau pameluot, bet man lyg maršrutą sudaro trys gatvės(ar sankryžos), pro kurias turi pravažiuot, o kaip iki tos vietos pateksi jau egzaminuotojas pasako.…
Man ir panasiai pasakojo