Burburbur parašė:
man daugiau jauciu![]()
Gali būt, nesiginčysiu
Burburbur parašė:
man daugiau jauciu![]()
Gali būt, nesiginčysiu
mamulyte1 parašė:
man ryt paskutine pamoka nezinau ka daryt ar pavazinet regitros keliu ar varyt i akademijagal kas zino iki kada vyksta paroda akademijoj? gal regitra neves…
Sita savaitgali manau bus visa. tai nenuves ir ryt ten. gausi melstis kad regitra nevestu ten arba imt papildoma,arba su vyru.
Burburbur parašė:
Sita savaitgali manau bus visa. tai nenuves ir ryt ten. gausi melstis kad regitra nevestu ten arba imt papildoma,arba su vyru.
o pasako ydomu pries regitros egza kokiu marsrutu vaziuos ar ne?
kaip supratau jei is regitros isvaziuojant liepia sukt i kaire t.y. i kalna tai vadinasi vaziuos ir i akademija
ar nesvarbu?
mamulyte1 parašė:
o pasako ydomu pries regitros egza kokiu marsrutu vaziuos ar ne?kaip supratau jei is regitros isvaziuojant liepia sukt i kaire t.y. i kalna tai vadinasi vaz…
nieko nesako pries egza. per vartus vaziuojama tik i desne. paskuj i kaire tai bus i kalna-i silainius arba i desne. jei pasukus i desne lieps sukt i kaire tai i vilijampole arba akademija turbut. jei kazkur prie lampedziu lieps sukt i desne tai bus akademija o jei varysi tiesiai tai vilijampole. ai nors per viena egza sake kad vazinesim miesto ribose
mamulyte1 parašė:
o pasako ydomu pries regitros egza kokiu marsrutu vaziuos ar ne?kaip supratau jei is regitros isvaziuojant liepia sukt i kaire t.y. i kalna tai vadinasi vaz…
Man nieko nesakė, tiesiog kur sukt aiškino ir viskas. Kartais pasitikslindavau prie sankryžos ar tikrai čia sukt
Mane varė man atrodo iš vis ne pagal maršrutą, nes kamščiai buvo visam mieste, tai sukom ratais
imaginary parašė:
Man nieko nesakė, tiesiog kur sukt aiškino ir viskas. Kartais pasitikslindavau prie sankryžos ar tikrai čia suktMane varė man atrodo iš vis ne pagal maršr…
man tai toks jausmas kad tokio dalyko kaip marsrutai nera is vis. kur jie sugalvoja ten ir sako
Burburbur parašė:
man tai toks jausmas kad tokio dalyko kaip marsrutai nera is vis. kur jie sugalvoja ten ir sako![]()
Va dabar bijau pameluot, bet man lyg maršrutą sudaro trys gatvės(ar sankryžos), pro kurias turi pravažiuot, o kaip iki tos vietos pateksi jau egzaminuotojas pasako. Bent man taip instruktorius buvo pasakojęs
Bet gal aš klystu
imaginary parašė:
Va dabar bijau pameluot, bet man lyg maršrutą sudaro trys gatvės(ar sankryžos), pro kurias turi pravažiuot, o kaip iki tos vietos pateksi jau egzaminuotojas pasako.…
nu tai per egzamina turi patikrinti viska ko ismokai. reguliuojama, nereguliuojama sankryza, ziedas, stop zenklas, vienpusis, dvipusis ir t.t. ir turi pravaziuot.
Burburbur parašė:
nu tai per egzamina turi patikrinti viska ko ismokai. reguliuojama, nereguliuojama sankryza, ziedas, stop zenklas, vienpusis, dvipusis ir t.t. ir turi pravaziuot.
Tai jo jo
Aš nepamenu jau kur važiavau, iki pirmos sankryžos atsimenu, o toliau jau kaip pro rūką
Man tada buvo tokia panika, kad aš norėjau lipt iš tos mašinos greičiau
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai