mamulyte1 parašė:
nezinau ka man daryt imt ta papildoma ar ne![]()
Siulyciau imt
kaip mano instruktorius sake, per daug nebus
nebent pasitiki savim, ir jauties uztikrintai
mamulyte1 parašė:
nezinau ka man daryt imt ta papildoma ar ne![]()
Siulyciau imt
kaip mano instruktorius sake, per daug nebus
nebent pasitiki savim, ir jauties uztikrintai
seima.seima parašė:
As vakar vyrui sakau, gal pamokinsi kokioj aikstelej mane vairuoti? Jis paziurejo, ir sako, ka as atve ismokinsiu ir kokioj dar aikstelej ? sako , vasara kai vaziuo…
visu pirma kad vyras galetu jus mokinti turit tureti islaike teorija regitroj. Ir dar vyras vairavimo staza turi turet apie 5 metus jei neklystu. O is asmenines patirties kas liecia baimes ir praktikos trukuma tai jau geriau svetimam moketi nei is savo uz dyka gauti
maniskis isterikas tai jau geriau bet kam duoti pinigus kas mokintu normaliai nei vaziuoti su vyru kuris zviegia salia kad tuoj aa uzmusiu mus abu su savo tragisku vairavimu, ties situ kantu ne supratimo ne atjautos ne pagalbos zinokit
Griv. parašė:
visu pirma kad vyras galetu jus mokinti turit tureti islaike teorija regitroj. Ir dar vyras vairavimo staza turi turet apie 5 metus jei neklystu. O is asmenines pat…
na cia dar nuo vyro daug kas priklauso. maniskis tai ramus budavo, nei karto balso nepakele. tik is veido matesi kad ziauriai bijo
seima.seima parašė:
As cia galvoju galvoju... vyras pamokinti neapsema, kaimynas "nelegaliai " "nechalturina" pamokinti vairuoti. Tai lieka vienas budas, iskart registruotis ir mokinti…
i klase ten gerai isaiskina kaip kas nei pati namie analizuoji
Burburbur parašė:
na cia dar nuo vyro daug kas priklauso. maniskis tai ramus budavo, nei karto balso nepakele. tik is veido matesi kad ziauriai bijo![]()
pritariu buna ir ramiu svelniu asmenybiu
mano sakau kauje ant manes istisai tada sustojom as lygiai pusvalandi balsu verkiau tai jau tada kad sedejau ir marmuriniu veidu i ji ziurejau tai svelniai su manim, tada normaliai sakyciau pavaziavom bet irgi.. va sake pamokins pries regitra, regitra treciadieni vyras tyli, o as virtualiai per kompa bet google maps sau tyrineju gatvukes
Maniskis irgi bisk prie isteriku siuo atzvilgiu, ir bene didziausia klaida padariau, kad pirmi mano bandymai vairuot buvo su saviskiu, kad ir del sankabos jis man ikale kad pirma sankaba tada tik stabdai, ir belekaip sunku sita dalyka buvo daryt atvirksciai
va po instruktosiaus praktikai jau dzin, pabando ka sakyt, atsaunu kada mokeis? Pries 8m? O as dabar, taisykles keiciasi, ir nebedrysta nieko sakyt, sako blem reiketu dabar turbut nebeislaikyciau
seima.seima parašė:
O kaip galvojat verta pirkti ta KET knygele su visais atnaujinimais? Ar uzteks to ka duos kusuose, knygele kazkokia. Bent jau taip raso kad duoda
tai duos ta pacia ket knygele kokia nusipirkt galima. tai manau tikrai neverta pirkt
Burburbur parašė:
tai duos ta pacia ket knygele kokia nusipirkt galima. tai manau tikrai neverta pirkt
Ja paskui grazinti reikes taio?
seima.seima parašė:
Ja paskui grazinti reikes taio?
Tikrai kad ne
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai