Papentukas parašė:
Zinok, mano instruktorius tai pasake per paskutine pamokanors vis guodziaus jam, kad negaliu su saviskiu pavazinet
nu jo juk jei reiktu papildomu tai jam juk pinigai
o kada velykos?
Papentukas parašė:
Zinok, mano instruktorius tai pasake per paskutine pamokanors vis guodziaus jam, kad negaliu su saviskiu pavazinet
nu jo juk jei reiktu papildomu tai jam juk pinigai
o kada velykos?
mamulyte1 parašė:
nu jo juk jei reiktu papildomu tai jam juk pinigaio kada velykos?
![]()
Jam ir taip pilna uzkista vaziavimu, plius nuo 12 atostogu iseina tai nelabai jam i tema, manau pasidomejo ir pasake velykos uz savaites
Papentukas parašė:
Jam ir taip pilna uzkista vaziavimu, plius nuo 12 atostogu iseina tai nelabai jam i tema, manau pasidomejo ir pasake velykos uz savaites![]()
supratau
As cia galvoju galvoju... vyras pamokinti neapsema, kaimynas "nelegaliai " "nechalturina" pamokinti vairuoti. Tai lieka vienas budas, iskart registruotis ir mokintis jau kaip reikiant.
Idomu ar geriau teorija eiti kaskart i klase, ar tas pats kas namie paskaityti? Kiek suprantu buna teorijos egzas, ir tada reikia jau ateiti, ar klystu?
seima.seima parašė:
As cia galvoju galvoju... vyras pamokinti neapsema, kaimynas "nelegaliai " "nechalturina" pamokinti vairuoti. Tai lieka vienas budas, iskart registruotis ir mokinti…
Man labai naudinga buvo teorijos paskaitos, prisipazystu nei karto knygutes neperskaiciau
mokyklinis 90% regitros 93%
Jusu vyras taipogi negali mokinti vairuoti, kol neissilaiket teorijos regitroj
Manau, kad geriausias laikas dabar, kaip sako jei nori iveikti savo demonus turi su jais stot akis i aki
As ir bijojau, ir dabar kartais virpulys kai autostradoj greitis didelis ir furos varineja, bet stengiuos ignoruot, ir aplamai, aisku pasitaiko instruktoriu sikniu, bet yra ir tokiu kaip pvz maniskis, kuris atrodo nieko kazko ipatingo nepasako, bet ikvepia man pasitikejimo savim
Kad kaskoki rasta galima issiimti tai pirma karta girdziu,gal galit pasakyt apie tai smulkiau?
Nes ir mums tapati beda,beja man istruktorius sake kad notaras gali issduoti pazyma kad vedam bendra buiti,as skambinausi,tai man pasake tokiu pazymu neisduoda niekas,tai kaip yra? Butu lb gerai kartu pasivazineti ,nes i papildomas jau daug sukisau.Seima.seima drasiai eikit iskarto i mokykla,palankikit ir teorijos,tikrai pravercia.O su vyru galesit pasivazineti ,kaip ipusiesit vairavimo pamokas,tada zinosit kas kaip ir tvirciau jausites,negales ant jusu vyras rekti del to kad nezinot ar nesuprantat.☺
birzelinuke parašė:
Kad kaskoki rasta galima issiimti tai pirma karta girdziu,gal galit pasakyt apie tai smulkiau?
Nezinau zinokit smulkiau, man tai jau kaip ir pots faktum, niekur nesidomejau
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai