seimynele123 parašė:
Pvz kokius? ?
Tai kad tie klausimai kitoki būna. Pvz: kaip patikrinsi kad veikia lempos, kaip patikrinsi kad veikia posūkis, kaip patikrinsi kad veikia stabdžių lempos
Nežinau ar po kapotu klausinėja
seimynele123 parašė:
Pvz kokius? ?
Tai kad tie klausimai kitoki būna. Pvz: kaip patikrinsi kad veikia lempos, kaip patikrinsi kad veikia posūkis, kaip patikrinsi kad veikia stabdžių lempos
Nežinau ar po kapotu klausinėja
imaginary parašė:
Tai kad tie klausimai kitoki būna. Pvz: kaip patikrinsi kad veikia lempos, kaip patikrinsi kad veikia posūkis, kaip patikrinsi kad veikia stabdžių lemposNež…
Nu jau jeigu paklaustu kas kur po kapotu, tai tada butu sakes, nes mokykloj to nieko nerode ir nelabai aiskino ☺ Kuo toliau i pabaiga vaziavimai tuo labiau bijoti pradedu ?
seimynele123 parašė:
Nu jau jeigu paklaustu kas kur po kapotu, tai tada butu sakes, nes mokykloj to nieko nerode ir nelabai aiskino ☺ Kuo toliau i pabaiga vaziavimai tuo labiau bijoti p…
Klausinėja ir po kapotu ?
auto-mokykla.lt/index.php?id=240
seimynele123 parašė:
Nu jau jeigu paklaustu kas kur po kapotu, tai tada butu sakes, nes mokykloj to nieko nerode ir nelabai aiskino ☺ Kuo toliau i pabaiga vaziavimai tuo labiau bijoti p…
Aš pati prašiau kad parodytų. Aš nežinau ar dar to reikalauja, prieš 2m man reikėjo žinot kas ir kur. Nors egzamine net neklausė.
Oi aš irgi bijojau, pykindavo prieš kiekvieną važiavimą iš to jaudulio
imaginary parašė:
Tai kad tie klausimai kitoki būna. Pvz: kaip patikrinsi kad veikia lempos, kaip patikrinsi kad veikia posūkis, kaip patikrinsi kad veikia stabdžių lemposNež…
klausinėja kaip patikrinti stabdžių skystį, langų skystį, tepalus.
seimynele123 parašė:
turėtų papasakot. mums per teoriją davė lapus su tais visais klausimais ir atsakymais ir instruktosrius per paskutinį vairavimą parodė. tiesa, tik kai pati paprašiau. o šiaip internete galima rast tuos klausimus
imaginary parašė:
manes prase parodyt islipom ir parodžiau sakau teisingai sako negaliu dabar atsakyt
as sakau nu prasau prasau prasau
ir palinksejo galva kad teisingai
Klausineja kaip tikrintum darbini stabdi, kaip tikrintum vairo stiprintuva. Kaip tikrintum kiek tepalu yra? Kur yra stabdziu skystis? Parodyti kaip ijungsite ilgasias sviesas? Kur yra padangu slegio normos? Kaip matuojamos padangu traktierius ir kiek cm turi but? Ar pakanka langu plovimo skyscio? Cia kiek prisiminiau
seimynele123 parašė:
Mergaites kaip sekasi mokintis varuotoju teises? Kaip sekasi svieziai keptoms varuotojoms ? Niekas neraso tai biski liudna cia ?
Ner kuom pasigirt ar pasiskust
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai