seimynele123 parašė:
Net nezinau ka pasakyti ?
viskas bus gerai
seimynele123 parašė:
Net nezinau ka pasakyti ?
viskas bus gerai
seimynele123 parašė:
As zinau kad islaikymas tu teisiu atsiperka dziaugsmu ir nepriklausomybe nuo kazko tai kito. Sukisti pinigai kolkas tik bendra suma uz kursus.
O tai gaziuko jums liepia duoti, kodel? Gal ten toks zenklas 60? Man virsyti greiti grieztai draudzia, ir cia yra viena is mano nuolatiniu klaidu
zenklai mieste labai daznai keicias, tai 30 tai 50 tai 70. Tik spek gaudytis pries sankryza uz sankryzos. Bet vaziuoju tik leistinu, leciau irgi neleidzia reiskia nematau kelio zenklu
vienas vargas
Janiotė parašė:
O tai gaziuko jums liepia duoti, kodel? Gal ten toks zenklas 60? Man virsyti greiti grieztai draudzia, ir cia yra viena is mano nuolatiniu klaiduzenklai mieste …
Kodel klaida virsyti greiti? Jau geriau biski leciau, nei per greitai. O kam nepatinka tegul apvaziuoja.
Vakar vaziavom tokiais vingiuotais keliukai, bijau sumeluoti bet tikriausiai vaziavau 35-40, plius dar biski ikalne nedidele. Nu ir ka, tik vienas aplenke paskui kitas aplenke. Bet mokytojas nieko nesake, kad vaziuok greiciau. Kodel as turiu lekti vingiais 50, rizikuoti jog apkabinsiu medi ar atitvara.
Kartai vaziuojam, matau nera tu masinu daug, vaziuojam 40, ir graziai pasakau jog nenoriu bet reiktu jungti 4 ir paspausti gaziuka, tai jis graziai ir pasako jog jei yra tokia galimybe tai kodel gi ir ne, nu ir jungiu 4 ir vaziuojam. Kartais pradzia pamokos buna liuks, kartais pabaiga, kartais visa pamoka sud.....
Tikrai suprantu, kad teisems reikia laiko ir kantrybes, plius zalias niekada nesedejes uz vairo zmogus greitai ju ir neperpras, nebent isimtis buna ? bet taip norisi greitai ir lengvai...
seimynele123 parašė:
Kodel klaida virsyti greiti? Jau geriau biski leciau, nei per greitai. O kam nepatinka tegul apvaziuoja.
tai vingiuotas kelias ir tiesus lygus be kliūčių yra du skirtingi dalykai. tu turi pasirinkti saugų greitį dėl to tau instruktorius nieko ir nesakė. o kai kelias gražus turi jau važiuoti taip kaip priklauso. aš regitrą laikiau ant ledo, tai negavau nei vienos nekritinės nors ant 50 važiavau labai mažai. tikrai tavęs nieks neverčia blogom oro salygom, blogu keliu ir t.t. spausti to gazo.
bet kai kelias geras jau turi plius minus laikytis greičio.
"30.3. NK - važiuoja per lėtai konkrečioje situacijoje, t. y. 5-15 km/h mažesniu, nei leistina, greičiu, kai eismo sąlygos to nereikalauja;"
-burbė- parašė:
tai vingiuotas kelias ir tiesus lygus be kliūčių yra du skirtingi dalykai. tu turi pasirinkti saugų greitį dėl to tau instruktorius nieko ir nesakė. o kai kelias gr…
Va va, aš važiuodavau Kaune ant 40
Instruktorius perspėjo kad regitroj reiks važiuot bent 45(kalbu kai leistinas 50)
seimynele123 parašė:
Klausiat: kodel klaida virsyti greiti? Tai juk pats keliu istatymas draudzia virsyti nurodyti greiti, todel ir klaida. O siaip instruktorius sako, kad reik ziuret pagal eismo salygas ir jei jos geros vaziuot kaip rodo zenklai. Nes jei vaziuoji visur vienodu tempu reiskia tu ju nematai ir bus klaida. Man irgi sako kad geriau 5 km/h maziau vaziuot, nes jei vaziuosi 10 km/h daugiau bus kritine klaida
Janiotė parašė:
Klausiat: kodel klaida virsyti greiti? Tai juk pats keliu istatymas draudzia virsyti nurodyti greiti, todel ir klaida. O siaip instruktorius sako, kad reik ziuret p…
KK jei daugiau nei 15km/h mažesniu greičiu
-burbė- parašė:
KK jei daugiau nei 15km/h mažesniu greičiu
Gali but, man instruktorius sake kad 10 km/h ir KK. Bet tas mazesnis priklauso nuo aplinkybiu, kelio dango, masinu srauto. Bet man tai ypac sunku yra nevirsyti... ziauriai sunku. Virsyju nedaug kokiu 5-7 km, bet vistiek bara
sako kad lengvi klaidu greit prisigaudysiu
jei įdomu
KK, NK ir kita info automokyklos.lt/regitra/praktikos-egzaminas
-burbė- parašė:
jei įdomu
KK, NK ir kita info automokyklos.lt/regitra/praktikos-egzaminas![]()
Nu aciu uz tokia info ? kai paskaciau tai iskart aiskiau pasidare, jog teises matysiu kaip savo ausis be veidrodzio ?
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai