-burbė- parašė:
o darbo birža moka ir už regitros egzus?
Ne,nemoka
-burbė- parašė:
o darbo birža moka ir už regitros egzus?
Ne,nemoka
seimynele123 parašė:
Nu jau kaip prastai pravaziavau siandienos pamoma, jau 11 vaziavimas, kosmaras ???? du kartus i kalna uzgesau, dar visokios nesamones... Kaip norisi spjauti i tas t…
Oj man irgi buvo viena karta,kad apsiverkus net buvau
bet man pradzia buvo...gal koks 4 ar 5 vaziavimas...bet vistiek,atrodo nu kosmosas visiskas....bet kazkaip persilauziau,nes pagalvojau rimtai,kad tikrai man tu teisiu reikia ir kazkaip nuotaika pagerejo,daugiau stengtis pradejau,bet aisku,per egzamina klaidu pridariau,kuriu kaip kada net per paprasta vaziavima nebuvau darius...matyt jaudulys daug ka padare....
Viskas bus gerai,susikaupkit ir pasiryzkit
man reikes iki regitros dar pirktis papildomu vaziavimu siauliuose...kad neprimirsciau...nes namuose pavaziuoti negaunu...vyras dirba naktimis,dienomis miega,ir beto neturi to 5 metu stazo,kad galeciau su juo vazineti
tik keliu menesiu reikia...ot kaip tycia sakau
Nenukabinkit nosies
negali visad buti blogai
CitRina1989 parašė:
Oj man irgi buvo viena karta,kad apsiverkus net buvaubet man pradzia buvo...gal koks 4 ar 5 vaziavimas...bet vistiek,atrodo nu kosmosas visiskas....bet kazkaip …
Nu ir susikaupus, ir nesiblaskau atrodo, bet vistiek... rankos svyra zemyn jau ?
seimynele123 parašė:
Nu ir susikaupus, ir nesiblaskau atrodo, bet vistiek... rankos svyra zemyn jau ?
Viskas bus gerai
Aš sakiau kad aš tai tikrai neišlaikysiu ir norėjau jau mest viską. Bet paprastas dalykas - gaila sukištų pinigų buvo. Mokinausi toliau, klydau ir mokiausi iš savo klaidų. Kai kurios klaidos taip įsirėžė atminty, kad daugiau jų nepakartojau tfu tfu(pvz. rikiavausi prieš pat perėją per ištisinę per mokyklinį egzaminą). Bet aš jum pasakysiu atvirai, pabaigus kursus ateina tooooks palengvėjimas, kai išlaikai regitrą, pasiimi pažymėjimą ir gali sėst už vairo ir važiuot kur nori ir nereikia ieškot kas nuvežtų
Tas jausmas atpirko tuos kartus kai norėjau klykt už vairo sėdėdama, kai norėjau apsiverkt ar sulyst į žemę
seimynele123 parašė:
Neliudekit... uztenka, kad as liudziu
sedziu tokioj pacioj situacijoj. Pinigu sukisau belekiek, rezultato nulis, malonumo jokio. Bet laikykimes is paskutiniu... juk turi gautis
imaginary parašė:
Viskas bus geraiAš sakiau kad aš tai tikrai neišlaikysiu ir norėjau jau mest viską. Bet paprastas dalykas - gaila sukištų pinigų buvo. Mokinausi toliau, klyda…
As zinau kad islaikymas tu teisiu atsiperka dziaugsmu ir nepriklausomybe nuo kazko tai kito. Sukisti pinigai kolkas tik bendra suma uz kursus.
Janiotė parašė:
Neliudekit... uztenka, kad as liudziusedziu tokioj pacioj situacijoj. Pinigu sukisau belekiek, rezultato nulis, malonumo jokio. Bet laikykimes is paskutiniu... …
Nrpasakyciau kad ludziu, tiesiog uzkniso jaustis kaip kokiai vistai kuri neturi smegeneliu ??? Man pvz nepatina lakstyt 60 mieste, mieliau rinkciausi 40, kadangi zadu vazineti su vaiku. Jei as tas teises issilaikysiu. Ir kai sako gaziuko, ir matau kad jo nelabai reikia, ir turiu spausti ???
Zodziu... ne kokia savijauta tu teisiu atzvilgiu. Sako bobutes senutes issilaiko ir tu issilaikysi. Bet kol issilaikysi tai neaisku kiek laiko pinigu nervu ir viso kito kainuos
seimynele123 parašė:
As zinau kad islaikymas tu teisiu atsiperka dziaugsmu ir nepriklausomybe nuo kazko tai kito. Sukisti pinigai kolkas tik bendra suma uz kursus.
Zinok identiskai jauciuos. Man jau tas zodis "gaziuko" zudo. Isvis kancia tos teises, o dabar dar siek tiek apleidau, nes jau reikia papildomu pamoku nusipirkt, o vis dar nezinau pas ka, nes noriu ismegint kita instruktoriu. Na bet reikia kazkaip uzsibaigt. Kaip ten sako, per kancias i zvaigzdes :))) .
seimynele123 parašė:
Su tuo gaziuku nepergyvenk. issilaikysi,priprasi ir tikrai nevazinesi ant 40
o kad instruktorius mokina virsyt greiti tai nekazka.
Skorpijo parašė:
Zinok identiskai jauciuos. Man jau tas zodis "gaziuko" zudo. Isvis kancia tos teises, o dabar dar siek tiek apleidau, nes jau reikia papildomu pamoku nusipirkt, o v…
Greiciau tos kancios pasibaigtu ir tos zvaigzdes i zeme nusileistu ?
-burbė- parašė:
Su tuo gaziuku nepergyvenk. issilaikysi,priprasi ir tikrai nevazinesi ant 40o kad instruktorius mokina virsyt greiti tai nekazka.
Net nezinau ka pasakyti ?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai