Nuomone parašė:
Neseniai įvedė tą posūkį. Žinau, kad parkuojasi ir su avarine, kaip anksčiau. Dėl to klausiu kaip darėt Regitroj
dabar mokina su posūkiu
Nuomone parašė:
Neseniai įvedė tą posūkį. Žinau, kad parkuojasi ir su avarine, kaip anksčiau. Dėl to klausiu kaip darėt Regitroj
dabar mokina su posūkiu
Nuomone parašė:
Kada tas anksčiau?
Nes prieš 3 metus jau mokino su posūkiu
Aš prieš 3 metus mokintis pradėjau ir nei karto apie jokį avarinį negirdėjau parkuojantis
imaginary parašė:
Kada tas anksčiau?Nes prieš 3 metus jau mokino su posūkiu
Aš prieš 3 metus mokintis pradėjau ir nei karto apie jokį avarinį negirdėjau parkuojantis…
Aš 2013 metais pradėjau mokytis, tuo metu mokė su avarine. Dabar kai grįžau į mokyklą, sakė, kad posūkio rodymas tai naujovė
Aišku, rodau posūkį, bet įdomu ar kas dar jungia avarinę, nes Regitra avarinę taip pat toleruoja (vėl gi, pasak mokyklos).
Nuomone parašė:
Aš 2013 metais pradėjau mokytis, tuo metu mokė su avarine. Dabar kai grįžau į mokyklą, sakė, kad posūkio rodymas tai naujovėAišku, rodau posūkį, bet įdomu ar ka…
Keista, nes kaip jau rašiau, lygiai prieš 3m pradėjau mokytis vairuot ir nei karto neminėjo avarinio. Bet minėjo tuos posūkius kad reik rodyt
Gal nuo 2014m ir pasikeitė
Nuomone parašė:
Aš 2013 metais pradėjau mokytis, tuo metu mokė su avarine. Dabar kai grįžau į mokyklą, sakė, kad posūkio rodymas tai naujovėAišku, rodau posūkį, bet įdomu ar ka…
tai kas dabar mokinasi tai ir daro taip kaip mokina. bet gatvėse tenka sutikt kurie rodo avarinius parkuodamiesi. dar yra tokių kur žiedu važiuodami posūki rodo arba rodo posūkį į priešingą pusę nei suka. įdomu čia taip irgi mokino anksčiau
-burbė- parašė:
tai kas dabar mokinasi tai ir daro taip kaip mokina. bet gatvėse tenka sutikt kurie rodo avarinius parkuodamiesi. dar yra tokių kur žiedu važiuodami posūki rodo arb…
Labai šmaikštu
Rašot apie visai skirtingus dalykus - kaip anksčiau ir kaip žmonės neturintys patirties/proto rodo priešingus signalus.
Beje, ir neįsiskaitėt kaip visgi parašiau - kad ir DABAR taip moko.
My Life parašė:
Parkavausi su posūkio signalu![]()
Matyt dėl Jūsų adekvataus elgesio net forume, kelyje Jums einasi lengvai
Nuomone parašė:
Labai šmaikštu![]()
Rašot apie visai skirtingus dalykus - kaip anksčiau ir kaip žmonės neturintys pati…
žinu kad ne į tema, bet paburbuliuot reikėjo
.o į temą aš jau atsakiau kad mokino su posūkiais parkuotis ir su posūkiais parkavausi
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai