Uoga parašė:
O ką operavo vaikui? Ir kodėl jūs gimdėte su narkoze?
Man dare skubu cezario pjuvi,todel ir gavau pilna narkoze. Bet ne tame seme. Operavo pazasties limfmazgi,kuris buvo ziauriai padidejes,gumbas kaip graikinio riesuto dydzio.
Uoga parašė:
O ką operavo vaikui? Ir kodėl jūs gimdėte su narkoze?
Man dare skubu cezario pjuvi,todel ir gavau pilna narkoze. Bet ne tame seme. Operavo pazasties limfmazgi,kuris buvo ziauriai padidejes,gumbas kaip graikinio riesuto dydzio.
iev.sel parašė:
Na,taip,neseniai gryzom is ligonines,kur pragulejom isoperuoti 2 savaites..O dar laukia ilgas vaistu gerimas.Histologiniai tyrimai patvirtino,kad cia nuo tbc skiepo…
laikykitės
ŠarkelėVarnelė parašė:
Musu del skiepu klause pries gimdyma, o ne po.
o realiai gi į vaikučio būklę turėtų atsižvelgti
Uoga parašė:
Manau yra akivaizdu, kad šiuos šaltinius užsakė marsiečiai, nes jie nori sunaikinti Žemę. Skeipais, kas be ko.
Man kas kita akivaizdu- kad čia viena iš tų marsiečių rašo. Dabar pati rezgat sąmokslo teorijas. Be to, jūsų buvo klausta, iš kur tas įdomus po skiepų pasitaikančių komplikacijų skaicius 0,0001%Gal kaip marsiete/statistikos žinovė galite parašyti?
iev.sel parašė:
Man dare skubu cezario pjuvi,todel ir gavau pilna narkoze. Bet ne tame seme. Operavo pazasties limfmazgi,kuris buvo ziauriai padidejes,gumbas kaip graikinio riesuto…
Sveikateles Jums ir vaikiukui
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai