Gal pati gyd. neturi patirties dedant Mireną.. Ir patarė dėtis žiedą.
Nueikite pas kitą gyd. arba nueikite privačiai ir džiaugsitės gyvenimu.
5 metus nešiojau "Mireną", ją išsiėmiau rugsėjy, sausio mėnėsį pastojau, bet gegužę įvyko dalinis persileidimas. Ar gali dėl šių priežasčių iki tol buvęs mėnesinių ciklas 5 dienos, dabar būti belikęs tik 3 dienos? O gal man jau kas negerai "iš moteriškos pusės", nes kątik suėjo 36?
Forumiete parašė:
Nebūtinai turi būti. Bet esmė, kad seniau būdavo kitaip, tai kodėl keičiasi.
Nes ir šiaip kas kelis metus moters ciklas keičiasi. Gali patrumpėti, gali pailgėti ir pan..juk Jūs ne robotas ir neesate užprogramuoti būti tik tokia ir nekitokia.
Sveikos. Parduodu Mirena spirale nepraimta pakuotė už 100eur galiojimas iki 2024m., nes nuejus ja isideti ginė patarė kyleena dėl amžiaus ir dėl to kad nedingtų visai menesines. Sakė ši skirta moterims kurioms bėda gausios mėnesinės ir vyresnėms, todėl atliko... jei kam reikia galiu parduoti pigiau. Tel. 868176433
Sveikos, kaip visos laikotes? Vasara baigiasi, liūdna, paskutines gražios dienelės...
Laikas bega labai greit...atrodo neseniai mireną dejaus o jau tuoj bus 5 men..zinau, viena mergina kaip ir as , isidejus balandzio 7 kaip as, butu idomu kad ji pakomentuotu kaip jauciasi, ar menesines sumazejo ar suretejo? Man buvo kaip ir pamazejusios, bet va, siandien po santykiu kaip "šovė"...net išsigandau...,nes praeita menesi buvo lb negausios... bet šį men labai prakaitas pyle pries ...o dar taip karsta.. ir pilva skauda... isgeriau ibuprofeno...laukiu kaip toliau ir bijau...o kaip jums sekasi?
Reali parašė:
Sveikos, kaip visos laikotes? Vasara baigiasi, liūdna, paskutines gražios dienelės...
Aš nepamenu, ar būtent balandžio 7 dėjausi, bet panašiai
ciklas nusistovėjo, mėnesinės labai negausios, dieninio įklotuko pakanka, tik taip teplioja visą savaitę. Ir kokią savaitę prieš labai krūtys jautrios. O daugiau viskas ok, visai patenkinta esu ;)
Galvoju ir aš apie Mireną. Man bėda,
kad labai gausios ir ilgos mėnesines. Apie 10 dienų iš kurių apie 5 labai gausios.
Klausimas ar kam su panašia bėda sutrumpėjo ir negausios mėnesines tapo?
Visa laiką prieš buvau spiralės. Bet labai pablogėjo gyvenimo kokybe
todėl rimtai svarstau šį variantą.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai