giedrerim parašė:
mus 4para isleido,bet ir tai mamukui laukneseli skalbt daviau![]()
mus tai 2para jau isleido namo ,tai net nespejau visu rubeliu panaudot ka buvau isidejus
giedrerim parašė:
mus 4para isleido,bet ir tai mamukui laukneseli skalbt daviau![]()
mus tai 2para jau isleido namo ,tai net nespejau visu rubeliu panaudot ka buvau isidejus
aselawi18 parašė:
Įdomus ir gražus vardas![]()
![]()
dekui
na greiciausei kad ir liksim prie sito varijanto
donata25 parašė:
mus tai 2para jau isleido namo ,tai net nespejau visu rubeliu panaudot ka buvau isidejus![]()
as po cp,buciau norejus ir ilgiau pabut
giedrerim parašė:
as po cp,buciau norejus ir ilgiau pabut![]()
mm tai nepati gimdei
na matai as abu pati gimdziau buvo viskas gerai tai net nelaike tu 3paru kaip priklauso
tikiuos kad ir sita pati pagimdysiu
na nors ir teko pasikankit gerokai su tais skausmais su mergele 8val su puse o su berniuku 6val su puse tai gerai kad vyras per abu gimdymus sale buvo
dar per gimdyma mergeles buvo mana ginekologe ir lb faina akusere tai buvo liuks, bet kai sunu gimdziau buvo lukoseviciene ar kaip ji ten tai jau nekaip tik sauke ir sauke lb ji nepatiko
donata25 parašė:
mm tai nepati gimdeina matai as abu pati gimdziau buvo viskas gerai tai net nelaike tu 3paru kaip priklauso
tikiuos kad ir sita pati pagimdysiu
na nor…
O kas tavo ginė?
Ko jau ko bet Lukavičienės sutikt savo kelį nebenoriu
aselawi18 parašė:
O kas tavo ginė?Ko jau ko bet Lukavičienės sutikt savo kelį nebenoriu
![]()
![]()
ar kas mano ginekologe? na Stripeikiene per visus niestumus pas je lankiaus ir esu lb patenkinta je
na db kiek girdejau tai gimdyma namuos dirba Narbutiene ,Stripeikiene, Urbonavicius ir ta nauje kur is Kauno vazinejes pamainom jie keices
donata25 parašė:
ar kas mano ginekologe? na Stripeikiene per visus niestumus pas je lankiaus ir esu lb patenkinta je![]()
na db kiek girdejau tai gimdyma namuos dirba Narbut…
Kurjerį kai skaičiau apie naujus gimdymo namus tai rašė kad dirba 8 ginekologai-akušeriai, tarp kurių įvardinta ir Lukavičienė...
Aš jos matyt net nenoriu
aselawi18 parašė:
Kurjerį kai skaičiau apie naujus gimdymo namus tai rašė kad dirba 8 ginekologai-akušeriai, tarp kurių įvardinta ir Lukavičienė...Aš jos matyt net nenoriu :…
na zinau kad ji ten yra bet kiek girdejau jos jau prie gimdymu neprileidzia tipo per sena
tai cia ginekologai 8?ar kartu su akuserem? nes as girdejau kad ginekologai 4 yra kurie gimdymose dalyvauje
na reiks per paskaita pasiklausinet
donata25 parašė:
na zinau kad ji ten yra bet kiek girdejau jos jau prie gimdymu neprileidzia tipo per senatai cia ginekologai 8?ar kartu su akuserem? nes as girdejau kad gin…
" Iš viso skyriuje dirba 40 personalo narių, tarp kurių – 8 gydytojai akušeriai ginekologai (I.Narbutienė, Almantas Urbanavičius, Ringailė Lukavičienė, Asta Morkūnaitė, Irena Stripeikienė, Rūta Margienė, Violeta Mačiulaitienė ir Rūta Radavičienė – dvi pastarosios atvyksta iš Kauno krikščioniškųjų gimdymo namų), vaikų gydytoja Renata Butkienė ir gydytojas neonatologas Andrius Daukša."
Va kaip buvo parašyta
www.kurjeris.lt/Desertas/Mano-sveikata/Akuseriu-ginekologu-tikslas-naujagimiui-palankios-ligonines-vardas
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai