Nona parašė:
Sveikos ar yra tokiu,kurioms K paskyre Thybona ir Tiroksina vien tam,kad numust TTH pastojimui? Nes daugiau viskas gerai su manimidomu greit nukris
![]()
Labai greitai TTH krenta su Tiroksino ir Thybono kombinacija 👍
Nona parašė:
Sveikos ar yra tokiu,kurioms K paskyre Thybona ir Tiroksina vien tam,kad numust TTH pastojimui? Nes daugiau viskas gerai su manimidomu greit nukris
![]()
svaja parašė:
Geros naujienos
dabar tik neramu,kad gyvenu uzsieny ir nebus kaip K mane priziuret per nestuma. Ypac pradzioj,toli skrist man,tai nezinau kaip bus,labai neramu del to..
Nona parašė:
Geros naujienosdabar tik neramu,kad gyvenu uzsieny ir nebus kaip K mane priziuret per nestuma. Ypac pradzioj,toli skrist man,tai nezinau kaip bus,labai ne…
Pasidarykit tyrimus savo šalyje ir susisiekite su Kazanavičiumi telefonu. Manau, tikrai pakomentuos ir dozę pakoreguos.
svaja parašė:
O gal zinot koks turi buti TTH norint pastoti?
Nekantri parašė:
O gal zinot koks turi buti TTH norint pastoti?
Iki 2,5
svaja parašė:
Sveikos! Kreipiuosi su klausimu, gal jums teko pastebėti, kad padidėtų apetitas/svoris po Thybono vartojimo?
Sveika,
aš pradėjusi vartoti thybon priaugau jau 5 kg., vartoju 4 mėn... tikrai manau kad nuo jo.
Git@ parašė:
Sveika,
aš pradėjusi vartoti thybon priaugau jau 5 kg., vartoju 4 mėn... tikrai manau kad…
Ačiū už atsakymą. Aš jau vartoju Thybon'ą 3 mėn ir pastebėjau, kad svoris nepakito, tačiau labiau kaupiasi vanduo. Atrodau šiek tiek patinusi.. tačiau pati fizinė ir emocinė būsena pagerėjo.
svaja parašė:
Ačiū už atsakymą. Aš jau vartoju Thybon'ą 3 mėn ir pastebėjau, kad svoris nepakito, tačiau labiau kaupiasi vanduo. Atrodau šiek tiek patinusi.. tačiau pati fizinė i…
Man irgi geresnė nuotaika, dingo nuolatinis nuovargis, bet vat tas svoris kažkas baisaus
Git@ parašė:
Man irgi geresnė nuotaika, dingo nuolatinis nuovargis, bet vat tas svoris kažkas baisaus![]()
O po kiek vartojate? Aš dozę šiek tiek sumažinau, nes mano FT3 viršijo normas ir labai išsiderino ciklas. Apetitas buvo žvėriškas, reikėjo labai laikytis, kad nepadauginti kalorijų.. Taip pat mm pailgėjo dvigubai. Dabar plius minus viskas grįžta į normą, net patinimas išliko.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai