Snieguolė parašė:
Kas buvot ikelusios SVARCVALDO tortuko rcepta noriu paklaust koki ta vusniu likeri pilt?
bet koki :), tiesiog sulaiskytui, ir as drekinau tikrai nemazai. siaip as buvau pati pasigaminusi likeri
Snieguolė parašė:
Kas buvot ikelusios SVARCVALDO tortuko rcepta noriu paklaust koki ta vusniu likeri pilt?
bet koki :), tiesiog sulaiskytui, ir as drekinau tikrai nemazai. siaip as buvau pati pasigaminusi likeri
lelija.kl parašė:
bet koki :), tiesiog sulaiskytui, ir as drekinau tikrai nemazai. siaip as buvau pati pasigaminusi likeri![]()
o gal gali pasakyt kaip pasigaminai? o seip gal nebutinai vysniu gal koki kita galima? ir as neradau grynu vysniu sulciu pirkt
Snieguolė parašė:
o gal gali pasakyt kaip pasigaminai? o seip gal nebutinai vysniu gal koki kita galima? ir as neradau grynu vysniu sulciu pirkt![]()
o as nepyliau jokiu vysniu sulciu, kam? :)... tiesiog atlaidintu vysniu skyscio juk liko ir i ji dejau kukuruzu krakmolo, supyliau i troskinamas vysnias, ir galiu pasakyti, kad dariau du kartus si torta, pirmame buvo daugiau vysniose tos krakmolines zele(tipo) ir skaniau, siaip as visada koreaguojuos receptus, nedarau stacia galva kaip raso. antrame svarcvalde gavosi skystesnis vysniu pertepimas ir susigere i biskvita, o man skaniau buvo pirmame, kad islaike tarp vysniu ta "zele"
Na ka o as jau sutepiau tris tortukus tai Du snickersai ir napaleonas(Leningrado) man jis skaniausias,kolkas kiek dariau pati.na ka liko dar Rafaelo du tortai ir kavos liikerio ir db mastau koki dar viena.Galvoju gal koki Jogurtini bet niekada neesu darius...Sudetingiausia juos bus puosti,viespatie o as to nemoku..
Euforija parašė:
Na ka o as jau sutepiau tris tortukus tai Du snickersai ir napaleonas(Leningrado) man jis skaniausias,kolkas kiek dariau pati.na ka liko dar Rafaelo du tortai ir kavos liikerio ir db mastau koki dar viena.Galvoju gal koki Jogurtini bet niekada neesu darius...Sudetingiausia juos bus puosti,viespatie o as to nemoku..![]()
na jeigu man reiketu tiek tortu puosi vienam baliui tai as pasirinkciau viena stiliu , taip kaip vestuvinius daro.
Euforija parašė:
Na ka o as jau sutepiau tris tortukus tai Du snickersai ir napaleonas(Leningrado) man jis skaniausias,kolkas kiek dariau pati.na ka liko dar Rafaelo du tortai ir kavos liikerio ir db mastau koki dar viena.Galvoju gal koki Jogurtini bet niekada neesu darius...Sudetingiausia juos bus puosti,viespatie o as to nemoku..![]()
vajetau kiek daug tau jų papuošt reiks, o kodėl tu nedarei kelių didesnių? o ne tiek daug? po kiek jie kg kiekvienas?
www.google.co.uk/search?q=separate+wedding+cakes&hl=en&sa=X&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=ePxET7r2HMrC0QXgtejkAw&ved=0CDoQsAQ&biw=1280&bih=890
va rinkciaus toki stiliu
o tu kaip palnuoji????
Agnet@ parašė:
o kad dengt mase saldainiu butina istept sviestiniu kremu?man atrodo,kad ne![]()
žinoma kad būtina
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai