Spindulėlis_ parašė:
Sveikos![]()
Geriu, nes keliai labai skaudėjo. Pradėjus gerti beveik susitvarkė.
Spindulėlis_ parašė:
Sveikos![]()
Geriu, nes keliai labai skaudėjo. Pradėjus gerti beveik susitvarkė.
Karolina21 parašė:
BŪtent plastilino konsistencijos. IR vėl šiandien kažkas negerai
Rekomenduociau jums pavalgyti produktu kurie laisvina vidurius. Ir perzvelgti ka suvalgote kas gali kietinti taip pat duokite daugiau zysti. Jei labai neramina kreipkites i savo gydytoja.
Spindulėlis_ parašė:
Sveikos![]()
Cia jau kalcis nepades.. Emalis cia silpsta, o kaip jo pagausinti tai nezinia... Man tokia pati beda buvo, tai man padejo tik sensodain repair and protect pasta. Nors kalci po grama dienai geriau.
Sveikos mamytes
Atrodo, jog sekmingai sekasi zindyti mazyli, bet vis iskyla nerimas, kai pradeda vykti kazkaip ne taip, kaip iprastai... Paskutinemis dienomis mazasis atrodo lyg vos valgytu. Patraukia keleta minuciu ir pradeda zvalgytis, bando kasti speneli, paleidzia, sypsosi ir tada vel lyg is pasalu puola
Ir taip gali zaisti, kad ir visa valanda, be jokiu pykciu. Nakti irgi pradejo labai neramiai miegoti ir zysti. Valgo valgo ir tada nusuka galva. Ir vel intensyviai iesko kur pienelis... Nejaugi cia toks augimo suolis?
Spindulėlis_ parašė:
Sveikos![]()
As tai stengiuosi kasdien valgyti produktu turinciu kalcio: migdolu, dz.abrikosu, brokoliu ir pan. Iskart po gimdymo man atrode, kad iskris visi dantys, bet pradejau valgyt minetus produktus ir situacija labai pagerejo.
Santyte parašė:
As tai stengiuosi kasdien valgyti produktu turinciu kalcio: migdolu, dz.abrikosu, brokoliu ir pan. Iskart po gimdymo man atrode, kad iskris visi dantys, bet pradeja…
migdolus žindančiom galima? maniau, kad nuo visų riešutų gali būti alergija mažiukui ar klystu?
eglute123 parašė:
migdolus žindančiom galima? maniau, kad nuo visų riešutų gali būti alergija mažiukui ar klystu?
As kasdien po kelis suvalgau ir nieko itartino pas mazyle nepastebejau..ir siaip kitokius riesutus irgi valgau. Gal cia kaip kuriam vaikuciui.
twix parašė:
Sveikos mamytes![]()
Atrodo, jog sekmingai sekasi zindyti mazyli, bet vis iskyla nerimas, kai pradeda v…
Pagal amžių jums tikrai gali būti augimo šuoliukas. Ir šiaip vaikutis gi vis labiau domisi pasauliu ir humoro jausmas pas juos jau atsiranda panašiu metu. Juk kaip smagu pakibinti mamytę
ištikrųjų nesijaudinkite, viskas pas jus gerai. Kai pati apsiprasite su tokia situacija išvis viskas gerai bus. Kai mano mažoji pradeda taip žaisti aš nebeduodu jai krūties, o mes einam užsiimti kita veikla: žaisti, dainuoti, šokti ar pan.
Taip kad mėgaukitės žindymiu ir toliau drąsiai
eglute123 parašė:
viską galima valgyti, tik reikia žiūrėti kaip vaikutis reaguoja: ar nepradeda atpylinėti labiau, ar neberia. Mums paskutinį kartą nuo riešutų tai užpakaliukas pašuto, tai mamytė kolkas nevalgys tokių skanumynų. Žinoma, viskas priklauso ir nuo produkto suvalgyto kiekio
Sveikos, mamos
Maitinu mazaja tik mp. Kartais ismatose pasirodo gleiviu ir jos tokios kitokios nei iprastai. Visada tai buno po kitokio maisto - braskes, arbuzo ir pan. Jokiu kitu blogumu nera, jokios reakcijos, tik gleives. Ar blogai, jei as ir toliau valgysiu pvz braskes, ar net ir tik tokia reakcija i alergena reiskia, kad reikia ju nebevartoti? Dekoju
Bymba parašė:
Sveikos, mamos![]()
tai alergine reakcija, atsisakyk alergenu kol maitini, o tai paskui gali dar blogiau palikti.
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai