sondritaa parašė:
Sveikos, gal zinot kada ir kur vyksta paskaitos, ir kokios temos kada? Randu tik senesne info..Ir ar verta ?
Mane taip pat domina
Josvainių g. 2, Kaunassondritaa parašė:
Sveikos, gal zinot kada ir kur vyksta paskaitos, ir kokios temos kada? Randu tik senesne info..Ir ar verta ?
Mane taip pat domina
pifpaf parašė:
Ten vis dar remontas ir labai priklauso kokia pogimdyvine palata gaunat. Pas mus skersvejis trauke.. remonto garsai irgi nenuteike teigiamai. O kas liecia gydytojus…
Pries metus man cia dare cp, gavau palata prie pat wc, suremontuota ir lbj grazia, viskas nauja, buvau labai patenkinta
rasele0605 parašė:
Pries metus man cia dare cp, gavau palata prie pat wc, suremontuota ir lbj grazia, viskas nauja, buvau labai patenkinta![]()
Po cp visada duoda palata salia wc
teko matyt vienu akies ka.peliu kad ten viskas labai faina
Jeigu būna laisvų palatų, duoda šalia wc. Jeigu būna pilna, kaip buvo kai aš gimdžiau, duoda tą, kas yra (mano atveju po cp gavau palatą toli nuo wc, tų mokamų laisvų irgi nebuvo nei vienos, tai savaitę pragulėjau baisiai tarybinėj palatoj, bet nieko, viskas išgyvenama
).
Na tikrai po cp duoda palata salia wc. As gimdziau pries beveik 2m, tai palata gavau kitam koridoriaus gale, nors ir cp dare. Sikart iskart prasysiu mokamos, vien delto, kad nereiketu naudotis bendru wc ir dusu, nes bent tada man taip sutapo, jog moterys turbut neitin tvarkingos pasitaike. Tai po tokiu, tikrai net nemalonu nueit i dusa
ashlin parašė:
Tik tu mokamu palatu deja yra tik 3 atrodo... mes patys tik antra para ja gavom...
Antrą parą dar gerai, dar pasisekė jums
man pasakė, kad pagal eilę,geriausiu atveju gaučiau tą palatą 4-ą parą... Tai nusprendžiau, kad tiesiog neverta ir dariau viską, kad tik kuo greičiau išleistų (pavyko susitarti, kad išleistų po 6, ne po 7 parų, vis šis tas).
tiesiog_ parašė:
Antrą parą dar gerai, dar pasisekė jumsman pasakė, kad pagal eilę,geriausiu atveju gaučiau tą palatą 4-ą parą... Tai nusprendžiau, kad tiesiog neverta ir daria…
O kodel taip ilgai laike? Mane po cp isleido ketvirtos paros ryte
Sakė tokia tvarka ir nei vienos po cp gulėjusios tam aukšte kur ir aš,neišleido anksčiau nei po savaitės. Aš su savo gydytoja pakalbėjau, pasakiau, kad psichologiškai nebegaliu ten būti ir kad viskas pakankamai gerai ur išleido diena anksčiau. O šiaip net pati skyriaus vedėja buvo užėjusi, klausė,kaip jaučiuosi, sakiau, kad viskas tikrai gerai ir kad norim namo, o ir gimdyvių antplūdis didelis buvo,palatų trūko,vistiek sakė griežtai visas laikysim, kiek priklauso. Nežinau kodėl.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai