as iki 5,5 men zadu nieko neduoti, jokiu primaitinimu, tik mamos pienas.
o kam reikia primaitinti, juk dar spes visko prisivalgyti per visa gyvenima. jei svorio uztenka, manau neverta skubet.
Astaute parašė:
Tai va... As ir galvoju kad nereik, bet daktare liepia- tipo laikas![]()
nu nzn jei tiek sveriat tai manau nebent kokio obuolio ir banano gali duoti pratinti po trupuciuka...jei darzoves ne is parduotuves tai ju irgi gali duoti nes jos svorio neaugina
wioleta parašė:
as iki 5,5 men zadu nieko neduoti, jokiu primaitinimu, tik mamos pienas.o kam reikia primaitinti, juk dar spes visko prisivalgyti per visa gyvenima. jei svorio uztenka, manau neverta skubet.
na matai, mano vyras labai jau aukstas ir nemazai sveriantis, jis is misinuku nebegauna pakankamai maistingu medziagu, o ir valgo zveriskomis dozemis, po 250 ml. taigi pradejom po truputuka primaitinti
vita.luka parašė:
na matai, mano vyras labai jau aukstas ir nemazai sveriantis, jis is misinuku nebegauna pakankamai maistingu medziagu, o ir valgo zveriskomis dozemis, po 250 ml. taigi pradejom po truputuka primaitinti
pas mus tas pats tik valgo MP, siaip i ja paziurejus nepasakytum kad kazko truksta bet as tai nelauksiu kol is vaiko liks akulai ir skura kada primaitinciau
wioleta parašė:
aaa, su misinukais kita kalba.![]()
as mamos pienu maitinu.o del visokiu bananu, tai as nerekomenduociau duoti, nes jie egzotiski vaisiai ir jose yra nitratu. o obuoliuku tik is kaimo. juk leliukai dar maziukai ir ju zarnynui chemija nera geras dalykas
![]()
as bananu ir neduodu, o jei is vaisiu tai ragavo dar tik obuoliu tyrele ir slyvu
sveikutes, as pradejau preita savaite dukrytei koseles duot...su gydytoja pasitarem kad jau reiketu..tai patare is pradziu kokias 5dienas duot tik bulviu tyrele skiesta misinuku ir idet saukstuka sviesto ar aliejaus, poto pradet deti morkyte, dar veliau kopustu...su saldziom vaisiu tyrelem patare palaukti, nes paskui gali nevalgyti darzoviu... puikiausiai valgo mano brangioji koseles, jau ir misinuko ne visada iduosi, kose skaniau turbut
Zivile parašė:
sveikutes, as pradejau preita savaite dukrytei koseles duot...su gydytoja pasitarem kad jau reiketu..tai patare is pradziu kokias 5dienas duot tik bulviu tyrele skiesta misinuku ir idet saukstuka sviesto ar aliejaus, poto pradet deti morkyte, dar veliau kopustu...su saldziom vaisiu tyrelem patare palaukti, nes paskui gali nevalgyti darzoviu... puikiausiai valgo mano brangioji koseles, jau ir misinuko ne visada iduosi, kose skaniau turbut![]()
maniskis bulviu nevalge vienu. ir skaiciau mamos zurnale, kad geriausiai pradeti pratinti nuo morkyciu, po to prie morkyciu prideti bulve.
Na mansikis dabar valgo pietukams kosyte, o pavakariams pries misinuka duodu vaisines tyreles :0 viska puikiausiai valgo
vita.luka parašė:
maniskis bulviu nevalge vienu. ir skaiciau mamos zurnale, kad geriausiai pradeti pratinti nuo morkyciu, po to prie morkyciu prideti bulve.Na mansikis dabar valgo pietukams kosyte, o pavakariams pries misinuka duodu vaisines tyreles :0 viska puikiausiai valgo
![]()
man gydytoja kaiptik sake kad is pradziu duot tik bulve, o poto imaisyt morkyte, nes ji duoda saldumo ir paskui gali kitokiu nevalgyt...
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai