Ingadz7 parašė:
maniske,tai irgi dvieju savaiciu buvo priaugusi 1 kgsveremes namuose
turim svarstykles
![]()
Mes namie ant svarstyklių svėrėm ją irgi, ir poliklinikoj tą patį parodė, tai žinosim, kad ir namie tiksliai pasisvert galim
Ingadz7 parašė:
maniske,tai irgi dvieju savaiciu buvo priaugusi 1 kgsveremes namuose
turim svarstykles
![]()
Mes namie ant svarstyklių svėrėm ją irgi, ir poliklinikoj tą patį parodė, tai žinosim, kad ir namie tiksliai pasisvert galim
Jukne parašė:
Sveikinimai ir smagu, kad taip greit viskas įvyko![]()
O kokio ūgio ir svorio mergytė gimė?![]()
sverem 3752g,o ugis 52cm
aciu uz sveikinimus
Rasytea parašė:
sverem 3752g,o ugis 52cmaciu uz sveikinimus
![]()
Na nemaža megaičiukė
sveiki.
mano mazasis karalius visa nakti sugalvojo man bendravimo teorija pravest. pavalgo,pamiega puse valandos ir davaj dziaza pavaryt. nemiega nors tu ka. tik uzmigdau,jau po kaldra palindau akys merkiasi ir vel girdziu krizenima lovytej. maniau krizenk kiek nori neprieisiu prie taves, tai kaip dave man asaru,tai net pati verkt pradejau. ir taip visa nakti. na,ryte nuo 8.22iki 11.16galejau pamiegot ir spejau kavos pagert, o 11.45 jau mano karalaitis paprase niam niam. aisku man jau pykciu nera,as sypsausi ir mazius man pabande nusisypsot. va taip prasidejo mano para
dabar vel jis miega,tai as vel geriu kava. vat taip va!!!
Sveikos mamytės
Rasytea sveikinimai dideliausi
Na, o mes naktim miegam kaip kada, būna mūsų mažylė išmiega visą naktį iki 6-7 valandų, būna keliasi du kartus pavalgyti, tik sunkiai užmiega
jau galvojau šiąnakt, kad galbūt sumaišė naktį su diena
naktį po valgio nemiega, o dieną užmiega bevalgydama
db galvoju dieną daugiau su ja bendrauti, kad naktį miegotų po valgio
Vakar mus išbėrė veiduką, nuėjo tokiom net dėmelėm ne spuogais, tai šian paskambinau gydytojai, db laukiam jos vizito pas mus namuose, žėsim, ką pasakys
tikiuosi, greit praeis, nes taip gaila žiūrėti į tokį išbertą mažylės veiduką
Žėkit,mergaitės, o pirmą kartą lankantis pas gydytoją reikia ką nors su savim turėti iš mažylio daiktų? kaip vyksta apžiūra? išrengia vaiką ar ne? jei išrengia tai ir apsidaryti gali, tai galvoju kokį pampersą reik turėt ar paklotą? papasakokit, kas jau lankėsi
Judy7 parašė:
Sveikos mamytėsRasytea sveikinimai dideliausi
![]()
![]()
Na, o mes naktim miegam kaip kada, būna mūsų mažylė išmiega visą naktį iki 6-7 valandų, būna keliasi du kartus pavalgyti, tik sunkiai užmiega
![]()
Vakar mus išbėrė veiduką, nuėjo tokiom net dėmelėm ne spuogais, tai šian paskambinau gydytojai, db laukiam jos vizito pas mus namuose, žėsim, ką pasakys
![]()
Žėkit,mergaitės, o pirmą kartą lankantis pas gydytoją reikia ką nors su savim turėti iš mažylio daiktų? kaip vyksta apžiūra? išrengia vaiką ar ne? jei išrengia tai ir apsidaryti gali, tai galvoju kokį pampersą reik turėt ar paklotą? papasakokit, kas jau lankėsi
![]()
Mes šiandien buvom pasisverti ir apžūrėjo tuo pačiu, tai pasvėrė net su visu kombinzoniuku, numetė 300g ir viskas
o apžiūrėjo tai prasagstė paklausė širdutės, pampersą prasidarė - pažiūrėjo ir vėl susipakavę mažąją išėjom
Nors buvau pasiėmusi ir pampersą, ir paklotą, bet neprireikė
Milana87 parašė:
Labutis mamytes, cia anksciau kalbejote apie slogyte maziuku, ar dar ka nors kankina? Nes mes wa irgi apsirgom![]()
As nesuprantu ar mum slogyte ar nea
kai guli tai kaip ir tyliai kvepuoja, bet kai pakeli, tai taip atrodo snopuoja (kaip parsiukas kruksetu
) tai sian profilaktiskai su juros vandenuku praploviau nosyte, nes taip gaila klausytis kai snopuoja
Judy7 parašė:
Sveikos mamytėsRasytea sveikinimai dideliausi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj, mergaites, kai einat pas daktare butinai turekit: pakloteli (as isimetu del visa ko 2), pampersa, rubeliu perrengti!!!! nes mum buvo toks bajeris, kad daktare nueme pampersa paziureti, o jis apsikakojo tuo metu ir dar kaip pavare fontana
, tai visi rubai slapi buvo...zodziu, gerai, kad turejau pampersa ir rubelius perrengti, nes kitaip neisivaizduoju kaip reiktu slapia vaika namo vesti..
Innga parašė:
oj, mergaites, kai einat pas daktare butinai turekit: pakloteli (as isimetu del visa ko 2), pampersa, rubeliu perrengti!!!! nes mum buvo toks bajeris, kad daktare nueme pampersa paziureti, o jis apsikakojo tuo metu ir dar kaip pavare fontana, tai visi rubai slapi buvo...zodziu, gerai, kad turejau pampersa ir rubelius perrengti, nes kitaip neisivaizduoju kaip reiktu slapia vaika namo vesti..
![]()
Aš irgi buvau visko prisidėjusi, bet gerai, kad nieko neprireikė, sekantį sykį eidama irgi visko pasiimsiu, nes tikrai maža kas gali nutikti ;) Visokių pokštų tie leliukai prikrečia
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai