2011.08.22 16:08 (prieš 15 m.)
Orchide parašė:
Nesinervuoju tikrai
Niu kad lyg ir nieko naujo
Va nuo vakar mes nebevegetarai
Jau ragaujame darzoviene su mesytes sultynuku
Ai va jau pastovi keturiom,ko anksciau niekaip nepadarydavo
Niu tavo panicka su charakteriu...
Nepriversi jai dama nepanores
ooo jus saunuoliai
man rodos tu laukei iki 6 men,kad primaitint? ir kaip jum sekas? jau suprantu,kad vaikas sauksto nebijo...o seip nebuvo jokiu problemu is pat pradziu?
as jau pradejau bandyt irgi duot kanors paragaut...ir mes susiduriam tikrai su dideliais sunkumais....mano mazoji neatidaro burnos saukstui,tik savo buteliui ! nznau,ka reik daryt...
bandziau duot saldzia bulve 3 dienas,po to morka daviau...nusprendziau,gal dar mum per anksti - nes visa laik zliumbimu musu ragavimai baigdavosi - buvo 5 men ir apie 10 dienu...padariau pertraukyte,tada uz savaites daviau pacios paprasciausios aptamil tos koses nuo 4 men,kuri nuo misinuko praktiskai nesiskiria...tai kazkas isejo,2 dienas net pati atidarinejo burna...as jau cia apsidziaugiau ir nusprendziau duoti bulve...va tada didziausia klaida ir padariau - tada susipykom,ji man uzisterikavo eilini karta...pamaniau,gal darzoves neskanu...kita diena daviau pirktines bananu jogurto skonio koses (as tokia valgyciau ir valgyciau) - jai,aisku, nepatiko, vakar daviau mango ir kriauses skonio koses - vel gi burna buvo uzdaryta...na aisku,cia gryba supjoviau,kad as dien skoni keiciau...siandien pabandziau grizt prie tos aptamil koses...burna neatsivere...tai nuleidziu sauksta...lauksiu savaite,gal vel koks noras jai uzeis...
ar yra dar mamyciu susidurusi su sauksto vengimo problema?