2012.03.01 11:13 (prieš 14 m.)
persimonas parašė:
kaip malonu, kai kazkas pasigesta
as siandien dienele apturejau, kad och... velgi, jei ne mano mama, nezinau, kaip man butu baigesi...
jau kelinta diena jauciuosi kaip pries menesines. visi simptomai. o va siandien ryte keiciau katiniukam vandeni, staiga atsistojau ir kaip apsisuko galva - akyse aptemo, kojos drebet pradejo, lygsvara vos nulaikau
gerai, kad mama buvo pas mane tuo metu ir kad maziaus rankose neturejau
zodziu, silpna nesvietiskai... mama man iskart spaudima matuot - zveriskai zemas, o sirdi permusineja
gyvenime nesu turejusi problemu su sirdimi... pagulejau kiek, mama kavos su konjaku atnese, siek tiek atsigavau. isejau i lauka su mazyliu - pasijauciau dar geriau. tik parejau namo ir vel tas pats
jau nebezinau, ka daryt. sunkumas kazkoks krutineje, galva sukasi, akyse apteme
gal persimonas pradejai kokiu dietu laikytis? nes as pries pora savaiciu sumasciau kad gana beproto esti, sumazinau maisto kieki, kelios dienos buvo gerai ketvirtoj dienoj man labai buvo jau silpna, galva sukosi, kojos linko, tai pagalvojau sakau gal nuo o kad nebedavalgau ir silpna, tai pabandziau vel sociai pavalgyt pusryciams, pietums ir net vakarienei, nebeatsisakiau ir pauzkandziauti, ir ka tu manai baigesi visi silpnumai ir galvos suskimaisi, bet svoriui tai visai nepadeda