vaitkuviene parašė:
o su bagazu kai priduodi tai nereikia uz ji moketi????nes as neturiu bagazo turiu tik rankini,tai vel dilema
Labas, merginos. Nebeturiu, kada prisest prie kompo, vis reikalu reikalu reikalu
Siandien dar apsiziurejau turgu, eisiu shopintis, kai baigsis maistas. I miesta isejus bijau zmoniu
Ne tik kad is kaimo i miesteli nemaza pataikiau, bet dar ir i kita sali
Oras fantastiskas, lauke siandien 13 laipsniu, pusryciavom sodelyje
Vaitkuvienes posta uzmaciau - as skridau, buvau kazkur aprasius savo kelione. Vezimo antra karta neimciau, patogiau su nesiokle. Vezima gali priduoti i bagazo skyriu, nemokamai. Taciau klausimas, kaip su juo ten elgsis, nes lagaminus tai svaido belekaip. Jei kils klausimu, rasyk, bet i AZ, nes cia galiu neuzmatyt, saziningai seniau skaitydavau, bet dabar vis laiko nerandu
Linkejimai visoms! Kantrybes su augimo suoliais, belaukianciais dantuku vaikuciais, tikiuosi visus jau apleido diegliukai ir linkiu kuo maziau sirgti! Raimoske, tikiuos Taviskei jau pasveiko
Va, mano pasakojimas apie kelione, specialiai Vaitkuvienei
:
[2012.02.27 07:57:20] Vilija: iskopinsiu is TD ka apie skrydi rasiau
[2012.02.27 07:57:21] Vilija: As jau UK, dziaugiuosi pavasarejanciu oru ir prie kavos puodelio prisedau jums parasyt
Tai va, kelione praejo geriau, nei tikejausi. Pirmiausia, nuvaziavus i oro uosta nuejau "priduot"vezimo. Ten, kur priduodamas bagazas sidave man lipduka, kuri uzklijavo ant vezimo.
Pro apsauga einant reikejo vezima sulenk, kad praeitu pro skaneri, vaika visa apciupinejo, kad kombinezone ko nebuciau ikisus. Tai cia viena is sunkesniu vietu buvo, bet as mazute paguldziau ant stalo, kur daiktus krauna, ir sulanksciau vezima.
Vyras buvo nupirkes priority boardinga, tai maniau, kad ramiai nueisiu i lektuva. Bet! Kauno oro uoste liftas iskvieciamas tik uzregistravus paskutini zmogu, arba laiptais pati nusivezt vezima turiu. As NAIVUOLE maniau, kad atsiras nors veinas vyriskis, kuris pades nusinesti vezima zemyn. Deja, klydau - visi ejo ir net nereagavo i mano prasymus padt nukelt vezima. Ir spekit, kas padejo - mama, kuri nesykleje nesesi 6 men kudiki...
Prie lektuvo pasitiko malonus vyrukas, kur krauna bagaza, pasisiule arba sudet vezima, arba palaikyt leliu, abu besijuokdami nusprendem, kad greiciau bus, jei jis Ula palaikys.
Lektuve pasiseke atsisest salia merginos su 2 metu dukrele, dukrele jai buvo ant keliu beveik visa laika, tai ir daiktus pasidet buvo galima po ranka. Net ir pervystyt isigudrinau nepakildama is vietos
Vienintelis sunkus dalykas lektyve buvo karstis, karsta buvo juodai. Ulos net plaukiukai suslape buvo, nors buvo isrengta iki sliauztu. O paskui staiga atidare duris ir toks skersvejis kai dejo!
kylant Ulai daviau papuka, leidziantis neeme, bet jokiu diskomforto zenklu nebuvo.
Is lektuvo islipus bendrakeleive sustate vezima ir mes laimingai pasiekeme oro uosta. Leeds oro uoste vezima laiptais uznest padejo uosto darbuotojas.
o te jau musu lauke laimingas tetis
Istorijos moralas - niekada nebeimciau su savim vezimo, ji priduociau i bagaza, o vaika nesciaus tik nesioklej.