Fatiga parašė:
Sveikos merginos. Mano gyvenimas vartaliojais pastaruoju metu visaip. Tai finale lieku gimdyt Lietuvoje gimdysiu Klaipedoje. Jau uzsiregistravau pas akusere.Del vemimo - mane pykina sia savaite, bet as itariu, kad cia labiau nuo nervu, negu hormonai.
Skaiciau, kad gali gryzt pykinimas. taip pat mane biski papykina, jei isalkstu, kazkaip skrandzio sultys sukyla, tada pradeda pykint - taip rase.Siandien buvau pas akiu gydytoja, del gimdymo. Tai va, naujieneles tokios, kad pas mane tinklaine su pazeidimais, todel nerekomenduoja paciai gimdyt, o daryt planini CP.
Dar yra variantas, kad tinklaine gali prisaudyt lazeriu, tada galima gimdyt ir paciai. Sakiau, reiks pasiskaitinet placiau, nes net nebezinau, kas geriau.Noretusi vaikeli i pasauli pakviest naturaliai, bet norisi ir savo akytes pasaugot, ir taip sunkiai matau
Gal kuri susiduret su sia problema ir ka nors skaitinejot?
Del skiepu - as nesiskiepyciau, bet cia mano asmenine nuomone
Ypac nesciai, neaisku, kaip sureaguos. As irgi uz naturalias priemones - daug cesnako, arbateles, kokie nors eteriniai aliejai, ciobreliu, eukalipto ar pan.
![]()
Tai va tokie tad dalykeliai.
tai vis del to nusprendei gimdyti lt?tai db i uk net nevaziuosi?nieko nesigauna?
Gal kuri susiduret su sia problema ir ka nors skaitinejot?

)