2013.05.26 13:08 (prieš 13 m.)
Negaliu atsidziaugti, kad radau galimybe pasikonsultuoti! Esu 5d p,o planinio CP su spinaline nejautra. Esu akusere, todel zino jau apie galimas komplikacijas del spinalines nejautros. Grizus namo po operacijos, trecia diena po CP, atsirado popunkcinis galvos skausmas. Gulint neskauda, atsistojus pradeda skaudeti galva pakausyje, kartais aplink akis, smilkinius. Idomu tai, kad ryte tas skausmas stipresnis, o vakare jau galiu laisviau vaikscioti, judeti, nes nejauciu to skausmo tiek stipriai(galbut del vaistu, kuriuos isgeriu per d).Buvau susitikusi su anesteziologu ir jis pasiule savaite laiko kiek imanoma daugiau praleisti gulimoje padetyje, gerti labaindaug skysciu, stiprios kavos. 3k dienoj geriu 400mg ibuprofena. Po savaites skausmas turetu liautis, o jei ne yra galimybe daryti BLOOD PATCH(gyvenu ne lt, terminologijos neparasysiu, bet kraujo injekcija i spinalini tarpa). Labai noreciau isvengti sios proceduros! Ar imanomas dalykas, kad spinalinis tarpas pats uzsidarys geriant skyscius, gulint? Ar tai nera pavojinga bukle, kad galeciau laukti pora savaiciu pagerejimo ar vis tik verta darytis ta invazija? Lietuviais gydytojais pasitikiu labiau, todel labai svarbus Jusu atsakymas. Nuosirdziai dekoju!