Rutelele parašė:
na aiskumatau mergytes laukiate.. wiskas jau suruosta ir laukia leliuko?
warduka sugalwojot?
manau apsitosiu ties leja....nes vyras latvis tai nesutariam del vardu sitas abiem tinka.....kuo arciau terminas tuo nerimas didesnis....
Rutelele parašė:
na aiskumatau mergytes laukiate.. wiskas jau suruosta ir laukia leliuko?
warduka sugalwojot?
manau apsitosiu ties leja....nes vyras latvis tai nesutariam del vardu sitas abiem tinka.....kuo arciau terminas tuo nerimas didesnis....
Gėlytės parašė:
Aš taip pat buvau girdėjusi, kad lyg 3500 lt kainuoja naujas Emmaljunga. O tu skambinai į parduotuvę pasiteirauti, kuri jais prekiauja?![]()
Sveikos ,
Buvau parduotuveje tai ten su visais pribambasais 3500 lt priskaičiavo. Tai man brangoka
debesiukas1 parašė:
manau apsitosiu ties leja....nes vyras latvis tai nesutariam del vardu sitas abiem tinka.....kuo arciau terminas tuo nerimas didesnis....![]()
jo, isiwaizduoju, kad nerimas kasdien didesnis..
man ir db pagalwojus kaip bus, plaukai siausiasi
kiek zinau latwiskai Teja yra arbata, ane?
apie Leja negirdejus nieko.. bet man grazus wardukai wisai
Jelena parašė:
Sveikos ,![]()
Buvau parduotuveje tai ten su visais pribambasais 3500 lt priskaičiavo. Tai man brangoka![]()
Tu pirkai padėvėtą, kiek pamenu, taip?
Rutelele parašė:
jo, isiwaizduoju, kad nerimas kasdien didesnis..man ir db pagalwojus kaip bus, plaukai siausiasi
![]()
![]()
kiek zinau latwiskai Teja yra arbata, ane?apie Leja negirdejus nieko.. bet man grazus wardukai wisai
![]()
tai va,kad mums sunkoka su tais vardais susitarti....nes zinai jam grazus..o man,kaip prostitutes vardas skamba
ir atvirksciai man grazus...o jam ne
siaip norejau,kad butu luka...bet jam svogunas ir viskas.....
Vaidluka,
maciau apie kapiliarus rasei - man irgi pasireiskia sitas salutinis nestumo pozymis, visos blauzdos, slaunys, rankos nusetos tai vadinamais "kapiliaru voratinkliais". Daktare patare vitamina C pavartot, geriu 4 diena, o rezultatas - tikrai nesitikejau! Ju beveik nebeliko, dabar jie tokie labai byskus, vos iziurimi. Tikiuos visiskai isnyks.
Na nelabai estetiskai atrodo kojos ir rankos jais nusetos...
Laba diena, na pasidalinkit prašau patirtimi
man jau kelinta savaitė užgula ausis, nei slogos nei kokios man žinomos alergijos neturiu. Iš pradžių užguldavo tik važiuojant mašina, o dabar, kad ir šiuo momentu sėdžiu darbe ausys užgulę su manim bendrauja , o aš kaip trenkta
BiteMuse parašė:
Laba diena, na pasidalinkit prašau patirtimiman jau kelinta savaitė užgula ausis, nei slogos nei kokios man žinomos alergijos neturiu. Iš pradžių užguldavo tik važiuojant mašina, o dabar, kad ir šiuo momentu sėdžiu darbe ausys užgulę su manim bendrauja , o aš kaip trenkta
![]()
As skaiciau,kad cia vienas nestumo pozymiu..Gali taip buti nestumo metu
Man buvo viena ausi uzgule ,kai buvo gal 3 men.Jau norejau pas gyd.eiti,galvojau gal siera uzkimso,bet praejo:)O dar paskaiciau,kad taip buna ,tai ramiau paliko
www.alfa.lt/straipsnis/189932 Dar vienas straipsnelis apie kraiteli
lolu parašė:
As skaiciau,kad cia vienas nestumo pozymiu..Gali taip buti nestumo metuMan buvo viena ausi uzgule ,kai buvo gal 3 men.Jau norejau pas gyd.eiti,galvojau gal siera uzkimso,bet praejo:)O dar paskaiciau,kad taip buna ,tai ramiau paliko
![]()
Kažkur ir aš skaičiau, bet nesitikėjau, kad tai bus antram trimestre
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai