jukita parašė:
Kasip saunu tai zinotiIr as laukiuosi dvynuku todel turiu daug klausimu gal galeciau paklausti jusu keletos patarimu?
Mielai prašom
jukita parašė:
Kasip saunu tai zinotiIr as laukiuosi dvynuku todel turiu daug klausimu gal galeciau paklausti jusu keletos patarimu?
Mielai prašom
forum parašė:
Mielai prašom![]()
Ar jus savo maziukus guldote i atskiras lovytes ar i viena?
Prisiklausiau, kad vezimai kuriuose maziukai guli vienas uz kito negerai, o koki jus vezimuka naudojate?
busiu dekinga uz atsakymus Ar jus pati pagimdete nes mane gydytija jau baisingai gazdina ir vis kai nueinu dejuoja kaip man bus sunku tai varo i nevilti
Vik Tori Ja parašė:
ka pastebejau jog man traukia daznai pilva.. kaip budavo paruosiamieji kazkas panasaus. Bet nejauciu ar kieteja nes pilvukas dar labai mazasjetus jauciuosi …
mano irgi nestumai buvo visiskai skirtingi. galvojau, antras kartas bus paprasciau, bet buvo labai sunkus. laksciau ir laksciau pas daktare, nes mln klausimu turejau, o daugelis atsakymu budavo "o ko tikiesi, juk dvynukai, tai normalu kad skauda, maudzia ir pan." svarbiausia save saugoti ir lepinti.
Mildda parašė:
mano irgi nestumai buvo visiskai skirtingi. galvojau, antras kartas bus paprasciau, bet buvo labai sunkus. laksciau ir laksciau pas daktare, nes mln klausimu tureja…
Toki pasakyma ko stresuoji juk du nesioji tik ir sulaukiu is gydytojos, manau nebereikalo ji mazai turi nestukiu
Juste11 parašė:
mums vakar suejo 2menesiukai uztai galim pasirodyti![]()
Kokie grazuciai. Nuosirdziausi sveikinimai
Juste11 parašė:
kokie lialiukai.. nuostabus
Juste11 parašė:
Fainuoliai
jukita parašė:
Ar jus savo maziukus guldote i atskiras lovytes ar i viena?
Prisiklausiau, kad vezimai kuriuose maziukai guli vienas uz kito negerai, o koki j…
Kai dar laukiausi, minčių net nebuvo, kad vaikai būtų atskirti, todėl lovytes pirkome dvi, nesvarbu, kad pradžioje jie tilptų ir po du į vieną, tiesiog augdami, jie "trukdytų" vienas kitam, daugiau rūpesčio tėvams, kad vienas kito nežadintų, ir pan. Jei tik turite sąlygas, nuo gimimo turėkite dvi lovytes
Dėl vežimėlio: nuo gimimo turėjome Tako Jumper. Kriterijai renkantis vežimą buvo: tvirtos konstrukcijos, kad vaikučiai gulėtų vienas šalia kito, kieti atskiri lopšiai, didesni ratai. Šis vežimas pateisino visus lūkesčius, tik gal kiek sunkokas, bet...turėjome visas tris dalis, lopšiai, automobilines kėdutes ir sportinę dalį. Paaugus vaikučiams, kai lopšiai jau buvo neaktualūs, ir kėdutes išaugome, vežimą pasikeitėme X Lander twin. Manevringas, visur pravažiuojam, telpam, lengvai valdosi ir yra lengvesnis už Tako. Jis taipogi yra pritaikytas naudojimui nuo gimimo, yra nešyklės vaikučiams. Mano manymu, jis labiau galbūt pritaikytas paaugusiems vaikučiams. Bet kiekvienam sava patirtis.
Jūsų gydytoja turėtų Jus palaikyti, padrąsinti, o ne atvirkščiai bauginti ir gąsdinti besilaukiančią moterį. Tai ne žmogiška ir profesionalu iš gydytojo pusės. Svarbiausia tai, ar Jums tai priimtina ar ne, juk visada galite pasikeisti gydytoją, tao Jūsų teisė
Kita vertus, kai Jums kalbės, kaip bus sunku, atsakykite, kad priešingai , kad Jums bus lengva ir, kad su viskuo susitvarkysite
O taip ir bus
nusiteikimas iš anksto, daro didelius stebūklus
Kaip Jūs jaučiatės? Ar dukrytė patenkinta, kad turės iš karto du draugus ?
forum parašė:
Kai dar laukiausi, minčių net nebuvo, kad vaikai būtų atskirti, todėl lovytes pirkome dvi, nesvarbu, kad pradžioje jie tilptų ir po du į vieną, tiesiog augdami, jie…
Na siuo metu nekas nes gavau lovos rezima labai judant tepia kirksnis ir siaubindas skausmas tarpvietes, bet manau pakenteti verta.Mano gydytoja nekokia vis nuejus randa ko prikibti del nieku ir jokio palaikymo sakiau jai kad man nesunku o dziugu del vaikuciu ir nuteike iskart kad pati negimdysiu zodziu atlaikysiu dar likusi laika pas ja
Dukryte labai laiminga kad tures iskart du ir laukia viskam pasiruosusi
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai