Sveikos dar kart
na as irgi vis atrodo pasiemu cigarete, nu viskas paskutine....ir po kiek laiko vel paskutine.....bet siandien esu tvirtai apsisprendus kad bus paskutine
man gal taip yra, kadangi mes neplanavom ir gavos netyciukas tai man dar sunku ir patiketi kad laukiuosi....kazkaip nesitiki nors tu ka....nors man simptomai tai reiskiasi gan stipriai....bet va vistiek...turbut del to ir sunku mesti, bet va ryt eisiu pas gine ir jai jau pasakys kad tikrai tikrai tikrai
tada jauciu kad patikesiu tuom
Nes man nutiko biski keistas dalykas, nezinau gal ir jums taip buvo, bet kai tik pasidariau testuka , galvoju nieko nelauksiu nuejau pas gine ir per klaida pasakiau kad paskutines mm buvo geguzes 12 (0 istikro birzelio 12) taiva ir ji paziurejo, bet tik paciupinejo, nes sake be 12 savaiciu echoskopijos nedarys, ir sako ooo tikrai yra ir kokiu 8 savaiciu....bet poto issiaiskinom kad as suklydau su data, tada va liepe ateiti dar uz savaites ir tada vel tikrins gal ir ehcos padarys jai bus neaisku....tai ziuresiu ka ryt pasakys....
keistai man taip....aisku esu girdejus kad buna kitoms moterims kad serga net kelis menesius....o jums merginos taip nebuvo ?
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus