Gabrieliukea parašė:
Tai realiai vaiką saugo placenta tai kaip gali chlorkė patekti?suprantu,kad gali prisikvėpuoti ir pan. bet tikrai ne taip.....
![]()
ir kaklelis juk uzdaras,kazin ar gali patekt ta chlorke pas vaikeli
Gabrieliukea parašė:
Tai realiai vaiką saugo placenta tai kaip gali chlorkė patekti?suprantu,kad gali prisikvėpuoti ir pan. bet tikrai ne taip.....
![]()
Fupse parašė:
Aš manau,kad tai tikra nesamonė....
sakau gali nėštukė prisikvėpuoti chlorkės ir tada pasidaryti silpna,bet kad pas leliuką ji patektų
Mistika.....
na, taip..cia kazkaip jau labai ...del to baseino.. as kazkodel manau, kad tam tikri mitai gal ir tera mitai.. saugotis reikia, save prisiziureti.. bet gal neperlenkti
nes bus baisu tuoj i lauka iseiti
ar tuno salotu suvalgyt
kazkaip tikiu, kad reikia esminiu dalyku laikytis.. o visa kita.. kaip pvz.nekelk ranku.. man gydytojas pasake, kai man buvo 9 sav. Juk nuo ranku pakelimo vaikelis nepabega.. jis pabegt gali, jei pakelus rankas (kabinant uzuolaidas pvz.) mums apsisuks galvele ir mes nugriusime.. taip pat del vaziavimo dviraciu. juk stovinti galima minti, jei sveikata gera... o stu "laukiniu" jau atsargiau, nes pusiausvyra sutrikusi, kad nenugriutume baugu.. issipleciau
liutuke12 parašė:
na, taip..cia kazkaip jau labai ...del to baseino.. as kazkodel manau, kad tam tikri mitai gal ir tera mitai.. saugotis reikia, save prisiziureti.. bet gal neperlenktines bus baisu tuoj i lauka iseiti
ar tuno salotu suvalgyt
kazkaip tikiu, kad reikia esminiu dalyku laikytis.. o visa kita.. kaip pvz.nekelk ranku.. man gydytojas pasake, kai man buvo 9 sav. Juk nuo ranku pakelimo vaikelis nepabega.. jis pabegt gali, jei pakelus rankas (kabinant uzuolaidas pvz.) mums apsisuks galvele ir mes nugriusime.. taip pat del vaziavimo dviraciu. juk stovinti galima minti, jei sveikata gera... o stu "laukiniu" jau atsargiau, nes pusiausvyra sutrikusi, kad nenugriutume baugu.. issipleciau
iš vis jei klausyti visokių mitų ir pan. tai nėštukėms reiktų užsidaryti steriliame kambaryje ir niekur neiti, nieko nedaryti, net nejudėti
aš manau galima viskas, tik su saiku ir proto ribose
apie baseinus kalbant, tai per ten nepateks jokia bakterija, nes kaklelis yra uždaras ir ten pilna išskyrų, kurios ir apsaugo nuo išorinių bakterijų leliuką. Kažkur skaičiau, kad net mylintis nepasieks leliuko sperma, nes ten viskas labai gerai "uždaryta".
linestra parašė:
na ka nestukes veikia si vakara?mano vyras dirba, tai as pas mama leidziu laika, nes name viena su dukryte kazkaip bijau buti, nejauku,juolab dabar kai laukiuos,ar kas nutiktu ar ka, vis geriau kai kazkas salia
![]()
Tu tokia pat bailiuke kaip ir as .biju pasilikti viena(su vaiku) nakti namuose.gal kad butu buas butu kitaip, dabar nuosavam name mane kamuoja baimes.
as vis dar darbuke, bet virsininka leido pailset valandele, tai jauciuos kur kas geriau
as kazkada irgi bijodavau nakti likti viena, bet mano darbas mane pripratino prie visko ir dabar bunu namie nakti viena ir kazkaip jau ner baimes....gal jauciuos labai sauganti savo dukra
galeciau ko gero akis ishkabint uz vaika :). zinoma, nejaukumo jausmas vistiek yra, kai vyras dirba nakti
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai