sunrise parašė:
Sveikos visos, pas visas savaitgaliskos nuotaikosAs tai ne visai sutinku su gydytojos nuomone, kad ner ko list ir pirma karta tik 12 sav. skanu paziuret. Nes leliukas jau nuo 5-6 savaites gali nustot vystytis ir ne visom atmeta organizmas vaisiu, o tai reiskias kad daugiau kaip pusantro menesio gali nesiot nesivystanti, kas gali pakenkti mamytes sveikatai, cia man taip buvo , aciu dievui, viskas gerai baigesi. Pranesiojus daugiau kaip menesi nesivystanti kyla gresme mamos sveikatai.
Uztat ir zadu eit 8-9 savaite, o po to jau 11 savaite, kaklo raukslytes matuoti. Na bet ka as cia taip pesimistiskai, viskas visoms bus gerai su :baby:, labai to tikiuos
O vat su pykinimu tai man prastai, pavydziu kam jau praeidineja, man iki tualeto netenka keliaut, bet kai prasideda "gerumai" tai nezinau kur dingt ir ka bevalgyt, kad bent kiek apmalsint. Dar labai idomu kada gimdymo data nustatys pagal skana, nes buna kad ji skiriasi nuo TD numatytos, oi laukiu laukiu pasimatymo su maziuku
, kuris cia mane taip kankina
![]()
uch...pykina ir mane, nebezinau ka valgyt, kyla rugstys, gurgia pilvas pastoviai, bet kokie kvapai erzina, valgau jogurtus, kosytes, bananus, arbuzus, vynuoges, dar sumustinukai lengvi valgomi, visa kita - AMEN, negaliu nei uostyt, nei kramtyt