Rikita parašė:
As girdejusir visos aplink tuo gelbejosi ir musu mamu laikais tai dare
ir forumuose skaiciau ... mazuleli gabaleli mazojo nago dydzio muiliuka suslapinti ir …
Va reiks isbandyt tikiuos pades
Rikita parašė:
As girdejusir visos aplink tuo gelbejosi ir musu mamu laikais tai dare
ir forumuose skaiciau ... mazuleli gabaleli mazojo nago dydzio muiliuka suslapinti ir …
Va reiks isbandyt tikiuos pades
Justinna parašė:
muiliukas tikrai nieko blogo, o ir labai veiksmingas, saviskiui tik idejus keliu sekundziu begy viskas isejo. o del termometro as kaip tik abejociau, nes jis kietas…
Na man muiliukas tikrai nieko blogo
tik va klausymelis ar galetu persti nuo.muiliuko uzpakaliuka leliui?
Pugzliukas parašė:
Va reiks isbandyt tikiuos pades![]()
Isbandyk turetu padet
Rikita parašė:
Isbandyk turetu padet![]()
Na va isbandem ir pagaliau pasitustinom
dabar parpe mazutis
Rikita parašė:
Mamos jeigu turim uzpakaliuko prie skylutes raudona(nuo stenejimu ir kietu kakiu) nzn ar aiskiai parasiauidomu ar galima tepti kokiu sudocreamu? Ar savaime praeis?</blockq
šudokremaas
jis sausina oda , geriausia krakmolas istraukia karsti ir veiksmingiau veikia
mano nuomone o uzpakali ir netgi labai persti nuo muilo , zinau nes mazai paciai kiso
geriau klizma 100 kartu
bet cia tik mano nuomone
![]()
roplyte parašė:
O as jau prisigalvojau kad diegliukai dar koks velnias...siandien duodu papa tai springsta muistosi...tai va katik nusimelziau daviaau is buteliuko ir dabar dar tra…
Viskas bus gerai
pirmos dienos oj sunkios, bet patarciau buteliuko ar soskes naujagimio nepratint, nes is patirties zinau, ad is buteliuko jeims pavalgyti lengviau, nereikia tiek jegu traukent piena is krutines, ir ta pajute jie nebeims krutines. va tada vargelis bus aki kiekviena kart teks nusimelzinet
As paklausus daugumos mamyciu tapati darau namie ir padeda
nusipirk is vaistines slapimo indeliu, kai krutine patinsta ir matai kad reiktu ebnt kazkiek nusimelst, tai panaudok si indeli, nesvarbu ar 20 ml ar 30 ml butu o atrodo tiek nedaug, bet uzsirasyk data ir dek i kamera. kameroj pienukas isbuna iki 3men. Jai vaikui koks virusiukas (Duok dieve kad to nebutu) mamos peinas pats geriausias.
ieva6891 parašė:
Maitinu pati, bet vaikas daznai ir kartais net gana gausiai atpila, kartais varskyte tokia... Girdejau, kad nuo motinos pieno atseit vaikas neturetu atpylineti. maz…
Vaikas atpila ir nuo mamos pieno. O atpila vien todel kad persivalgo, arba gausiai valgant praryja ir ora
kadangi mazas skarndukas ir pertekliu isvaro per burnyte. tikrai zinau kad tai nieko tokio. bent jau mane taip ramino. ir nedaryti 'na dar biskiuka pavalgyk"
nes didziausia mamu klaida.
emel parašė:
Tai krakmolu pabarstyti ant tos vietos ar kaip? Jis man lb neramus manau del to kad subiniuka grauzia nes ir kaku padare ir tikrai diegliuku nera,tik manau del to kad grauzia jam nes protarpiais taip uzeina
visa diena ant ranku paguldau pamiega iki pusvalandzio ir vel matosi kazka skauda ir cypia
D Sventas as jau is proto kraustausi
kiekviena diena vis naujiena
viskas buvo gerai toks ramus vaikas buvo jokiu bedu,kas dbr pasidare nesuprantu
Pugzliukas parašė:
Na va isbandem ir pagaliau pasitustinomdabar parpe mazutis
![]()
![]()
Iskart prarove?
kaip smagu
o as va galvoju manajam grauzia subiniuka :/ nuo muiliuko :/ nes kitu bedu del ko kas jam nerandu
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai