orchideja24 parašė:
Koki muiliuka kist i uzpakaliuka kad vaikas pakakotu ?
Siaip ukiska,bent as kisau ukiska,bet kiek zmoniu tiek nuomoniu sako kad vaikiska,tai zinok.dbr
orchideja24 parašė:
Koki muiliuka kist i uzpakaliuka kad vaikas pakakotu ?
Siaip ukiska,bent as kisau ukiska,bet kiek zmoniu tiek nuomoniu sako kad vaikiska,tai zinok.dbr
Rikita parašė:
Siaip ukiska,bent as kisau ukiska,bet kiek zmoniu tiek nuomoniu sako kad vaikiska,tai zinok.dbr![]()
O kaip ten ji kist? As niekad negirdejus ir nebandzius o jau nezinau ka daryt reke steni ir nieko
Pugzliukas parašė:
O kaip ten ji kist? As niekad negirdejus ir nebandzius o jau nezinau ka daryt reke steni ir nieko![]()
As girdejus
ir visos aplink tuo gelbejosi ir musu mamu laikais tai dare
ir forumuose skaiciau ... mazuleli gabaleli mazojo nago dydzio muiliuka suslapinti ir kisti(pakeliau leliaus kojytes,geriau kad kas palaikytu) ir ta suvilgyta vandeniu muilo gabaleli sukisti(kai kakis ateis pirma muiliukas iseis) uzpakaliukyje jo nelieka pirmas jis islipa
Pugzliukas parašė:
O kaip ten ji kist? As niekad negirdejus ir nebandzius o jau nezinau ka daryt reke steni ir nieko![]()
Suprantu tave kelinta diena kankinames :/ uzpakaliukas net visas raudonas nuo tu stenejimu,rekia irgi mums :/ gaila leliuko :/ tai palengvinu biski jam pagalba muiliuko,o ka bedaryt kai viskas isbandyta ir nepadeda
Rikita parašė:
As girdejusir visos aplink tuo gelbejosi ir musu mamu laikais tai dare
ir forumuose skaiciau ... mazuleli gabaleli mazojo nago dydzio muiliuka suslapinti ir …
kaip man baisiai skamba, ar taip galima. gal geriau termometro galiuka gerai aliejumi istepti ir siek tiek ikisti i uzpakaliuka.
vaidalike parašė:
Man buvo trukusi arciau isanges ir toje vietoje oda buvo atlepusi. Gydytojai jau nieko nepades. Maniau, kad susius is naujo, bet antra karta siules niekas nesiuna, …
Na reik pamegint.aciu
nes ten kur truko siule labai nemalonei maudzia o kur kitossiules beveijk nieko nejauciu
Sigita85 parašė:
kaip man baisiai skamba, ar taip galima. gal geriau termometro galiuka gerai aliejumi istepti ir siek tiek ikisti i uzpakaliuka.
Jeigu nebutu galima,ar darytu kas nors taip??? gal ir baisiai skamba bet kai niekas nepadeda ir tas termometras ir visi kiti budai? Ka tada pasiulytumet? pagooglinkit ir paskaitykit forumuose kiek mamu tai dare ir siule,ir aplink mane mamos man pasiule...siaip cia nieko baisaus tas muiliukas nepasilieka niekur,iseina pats pirmas,tai kame cia kas negerai?
Ieva Ag parašė:
Aš taip pat Vokietijoje, tai man tą patį sakėbus matyt kaip čia bus, bet nesinori, kad taip visam liktų...
Tikrai neliks.as gimus ir turejau.
Rikita parašė:
Jeigu nebutu galima,ar darytu kas nors taip??? gal ir baisiai skamba bet kai niekas nepadeda ir tas termometras ir visi kiti budai? Ka tada pasiulytumet? pagooglink…
muiliukas tikrai nieko blogo, o ir labai veiksmingas, saviskiui tik idejus keliu sekundziu begy viskas isejo. o del termometro as kaip tik abejociau, nes jis kietas ir galima isange pazeist, netinkamai kisant. Daktare ir nepatare termometru. O jei baugina muilas, galima klizmute pastatyt. bet man asmeniskai klizmute baisiau atrodo
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai