kremerrobi parašė:
Sveikos mamytes. Gal kuri nors buvot susidurusi su tokiu vaikelio berimu? Ka darete? As jau baigiu isproteti galvodama kas tai ir nuo ko...
Man i alergija panasu
nueikit pas gydytoja
kremerrobi parašė:
Sveikos mamytes. Gal kuri nors buvot susidurusi su tokiu vaikelio berimu? Ka darete? As jau baigiu isproteti galvodama kas tai ir nuo ko...
Man i alergija panasu
nueikit pas gydytoja
kremerrobi parašė:
Tai ko mamyte uzvalge? Maniske taip buvo isbere, tai as galvoju riesutai mums netiko.Veidukas siurkstus dar ilgai bus,greit isberia,letai isnyksta.Patepu kokoso aliejum,ar siaip vaikisku aliejuku .Tai tiek tos mano patirties
Jonike parašė:
Tai ko mamyte uzvalge? Maniske taip buvo isbere, tai as galvoju riesutai mums netiko.Veidukas siurkstus dar ilgai bus,greit isberia,letai isnyksta.Patepu kokoso ali…
dbr tik prisiminiau kad ja isbere po mano vizito pas dantista... kiek tas ilgai? nes mum jau virs savaites laikosi sitas berimas ir man baisiausia kad pastebejau jog nuo veiduko prie rankyciu eina... :/ tikrai reikes rytoj pas gydytoja lekti...
eziukas33 parašė:
Gerai viskas. Galu gale pasirinkau baseina kuri lankysim. Uzsirasiau i Santariskiu baseina. Noriu kad ismoktu nardyti kol dar laiko yra. Paziuresim kas is to gausis…
O tai smagu,o kaip su situo kostiumu pampersu nereikia?telpa jie ten?mes gal veliau i baseina bijau as tu chloru
kremerrobi parašė:
pas mus tas pats ir ant ausyciu yra, pasikartosiu dar karta (kazkada rasiau) gali buti kad karves pienui alergiskas.. israse misinuka friso pep ac. o jei pati maitini tai nzn tada
kremerrobi parašė:
Mums taip buvo. Pirma veidukas, veliau po truputy rankos, pilvukas, kojytes. Bet ne po daug, ant veiduko daugiausia buvo. Dvi gydytojos sake hormonai cia, laikysis apie menesi. Nieko su jais nedaryt liepe. Bet as plaudavau su lakisium, jis pasirodo dziovina oda... Tada po rytinio apiprausimo virintu vandenuku tepdavau visa vaikuty su bepanthen kremu. Kol kas like keli spuogeliai ant riesu tik. Beto ju ir pas mane ant ranku atsirado, niekada neturejus pries tai. Taigi manau, kad visgi cia hormonai
Rikita parašė:
Ale uzpludo nepasitenkinimu lavinaoj mergos varot
uzdaroj grupej neitikau as kazkam,ir cia ne as bet irgi diskusijos verda
![]()
As ir neitinku mat "davatka"uzkliuko pajuokavimas
dabar tylesiu dar verkt prades
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai