eziukas33 parašė:
Bet kazin ar kudikis samoningai tai daro. Manau dar anksti gaudyti.
Tikriausiai kad nesamoningai dar, bet vistiek jau zino puoduka, ir nebijo, sedi noriai, kartais nulipa pati, jei nenori sedet tai ir nelaikau
eziukas33 parašė:
Bet kazin ar kudikis samoningai tai daro. Manau dar anksti gaudyti.
Tikriausiai kad nesamoningai dar, bet vistiek jau zino puoduka, ir nebijo, sedi noriai, kartais nulipa pati, jei nenori sedet tai ir nelaikau
Klora parašė:
Sveikos mamos ar yra vaikiukiu jau vaikstanciu ?
Turit omeny vaikstanciu be pagalbos?
oniukia parašė:
Turit omeny vaikstanciu be pagalbos?
Taip jau vieni nesilaikydami
Klora parašė:
Taip jau vieni nesilaikydami![]()
o jus vaikstot?
oniukia parašė:
o jus vaikstot?![]()
Nu mes vakar pradejom 5 zyngsnius padaro ir tada jau sedasi
ieva6891 parašė:
Mums tokiu budu alergija maistui pasireiskia. Atopinis dermatitas.
o kam jus alergiski?ty kokiam maistui?
O jergau, jusu vaikai jau vaiksto vieni, o musu tinginiukas dar net neatsistoja be pagalbos
Stiprus yra, bet kazko nesekas jam dar. Dar ne laikas matyt
O ant puoduko sedi, kai pamatau kad steni, pasodinu ir sedi, padaro visus reikalus
Kaip kazkuri mamyte sake - svarbu, kad nebijotu puoduko
adriuke parašė:
noriu paklausti tu kurios weda ant puoduku. kas kiek laiko vedat? anksciau viskas sekesi, padarydavo viena arba kita, o db vis nepataikau nuvest.
Na aš stengiuosi visada po miego pasodinti ir bandau užgaudyti kai reikaliuką daro didelį tai tik kartą pavyko
o taip jam gerai sekasi pasisioti kai ir aš tą patį darau, mes draugiškai pasėdim :-D na dar ir prieš miegą pasėdim vakarinį, arba kai pampį keičiam ;-) Įdomiausia kad va kelis rytus, tik pasisioja, pakeičiu pampį ir girdžiu jau stena, nu kaip tyčia
juk gerai į švarų pampį kakoti
Ieva Ag parašė:
Na aš stengiuosi visada po miego pasodinti ir bandau užgaudyti kai reikaliuką daro didelį tai tik kartą pavykoo taip jam gerai sekasi pasisioti kai ir aš tą pa…
juokas juokais maniske beveik visada i svaru pampi pakakina, kaip tycia
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai